Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare
Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Adobe Reader, unul dintre cele mai apreciate programe de citire si modificare a documentelor pdf, a ajuns la versiunea 10.1.2. Aceasta poate fi descarcata si folosita gratuit de orice utilizator pe calculatorul sau. Adobe Reader 10.1.2 permite modificarea si reviziurea documentelor pdf, adaugarea de note fisierelor, crearea pdf-urilor online, conversia pdf-urilor in documente Word, distribuirea fisierelor pdf online, dar si semnarea pdf-urilor.

Pentru a descarca si instala programul gratuit Adobe Reader 10.1.2 pe calculatorul tau, este necesar sa urmezi o serie de pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://get.adobe.com/reader/ si actioneaza butonul Download Now pentru a incepe descarcarea programului gratuit Adobe Reader 10.1.2 pe calculatorul tau: (Optional, poti instala si McAfee Security Scan Plus. In exemplul de aici nu am ales si instalarea acestui program.)

Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare

Pasul 2. Dupa ce descarcarea fisierului executabil pentru inslatarea Adobe Reader 10.1.2 pentru fisiere pdf s-a incheiat, se va deschide automat o fereastra noua, unde trebuie sa actionezi butonul Run pentru a incepe instalarea efectiva a programului gratuit Adobe Reader 10.1.2 pe calculatorul tau:

Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare

Pasul 3. Asteapta ca asistentul de instalare sa initializeze si finalizeze procedura de instalare a programului gratuit Adobe Reader 10.1.2 pe calculatorul tau:

Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare

Pasul 4. Odata incheiata instalarea programului gratuit Adobe Reader 10.1.2 pe calculatorul tau, apasa butonul Finish pentru a finaliza procesul:

Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare

Pasul 5. Deschide programul gratuit Adobe Reader 10.1.2 de pe calculatorul tau. La prima deschidere, va trebui sa accepti termenii si conditiile de folosire a noului program. Apasa butonul Accept pentru a putea folosi Adobe Reader 10.1.2 pentru fisiere pdf pe calculatorul tau:

Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare

Pasul 6. Programul Adobe Reader 10.1.2 este instalat complet pe calculatorul tau si este gata de utilizare. Succes!

Adobe Reader 10.1.2 - descarcare si instalare

Felicitari, ai descarcat si instalat cu succes pe calculatorul tau programul gratuit Adobe Reader 10.1.2. De acum poti citi, crea, semna si converti documente pdf cu ajutorul unuia dintre cele mai apreciate programe pdf reader. Spor la treaba!

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si navigatorul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, este posibil ca unii pasi sa difere, insa raman valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: