Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Notepad++ - descarcare si instalare

Notepad++ reprezinta o versiune gratuita si imbunatatita a binecunoscutului editor de text, Notepad. Notepad++ este mai complex, avand o interfata mult mai bogata in optiuni. Notepad++ poate reda codurile sursa ale programelor si suporta mai multe limbi, fiind foarte util celei mai mari parti de utilizatori.

Pentru a descarca si instala editorul de text Notepad++ in calculatorul personal, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a programului gratuit Notepad++ la adresa http://notepad-plus-plus.org/download/v6.0.html si apasa pe link-ul Notepad++ v6.0 Installer:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al editorului gratuit de text Notepad++, in calculatorul tau:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 3. Alege, in functie de preferinte si nevoi, limba procesului de instalare al programului Notepad++, apoi click pe butonul Ok:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 4. Continua procesul de instalare al programului gratuit Notepad++, actionand butonul Inainte:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 5. In aceasta etapa, se regasesc termenii contractului de licenta Notepad++. Dupa ce ai luat la cunostinta, apasa butonul De acord:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 6. Selecteaza, in functie de preferinte si nevoi, destinatia din calculatorul tau in care editorul de text Notepad++ va fi instalat (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard), dupa care actioneaza butonul Inainte:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 7. Asigura-te ca tipul instalarii programului Notepad++ este Personalizata si click pe butonul Inainte, pentru a continua:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 8. Bifeaza/debifeaza componentele editorului de text Notepad++ pe care doresti sau nu sa le instalezi (daca folosesti programul Notepad++ de pe un stick USB, bifeaza optiunea Don't use %APPDATA%), apoi apasa butonul Instaleaza, pentru a porni instalarea propriu-zisa a programului gratuit Notepad++ in calculatorul tau:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 9. Asteapta ca procesul de instalare al editorului de text Notepad++ sa se incheie cu succes:

Notepad++ - descarcare si instalare

Pasul 10. In acest moment, programul gratuit Notepad++ este instalat cu succes in calculatorul tau. Actioneaza butonul Terminare si editorul de text Notepad++ va porni automat:

Notepad++ - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit Notepad++ in calculatorul personal. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: