Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare IrfanView - descarcare si instalare
IrfanView - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

IrfanView reprezinta un program gratuit de vizualizat poze, ce se face remarcat prin interfata foarte simpla si intuitiva, alaturi de consumul de resurse foarte scazut. Pentru a descarca si instala programul gratuit IrfanView in calculatorul personal, este necesar sa urmaresti acesti pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina de download a programului IrfanView la adresa http://www.techspot.com/downloads/299-irfanview.html si apasa butonul Download Now:

 IrfanView - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit de vizualizat imagini IrfanView in calculatorul tau:

IrfanView - descarcare si instalare

Pasul 3. Selecteaza, in functie de preferinte si nevoi, directorul destinatie din calculatorul tau in care programul gratuit IrfanView va fi instalat (aceasta operatie nu este obligatorie, recomand pastrarea setarii standard), apoi actioneaza butonul Next:

IrfanView - descarcare si instalare

Pasul 4. Continua procesul de instalare al programului de vizualizat poze IrfanView, prin apasarea butonului Next:

IrfanView - descarcare si instalare

Pasul 5. In aceasta etapa, urmeaza selectarea tuturor tipurilor de fisierele pe care IrfanView le va deschide. Bifeaza/debifeaza, in functie de preferinte si nevoi, formatele foto care doresti sa fie deschise prin intermediul programului gratuit IrfanView, apoi click pe butonul Next:

IrfanView - descarcare si instalare

Pasul 6. Continua spre instalarea propriu-zisa a programului gratuit de vizualizat imagini IrfanView in calculatorul tau, apasand butonul Next:

IrfanView - descarcare si instalare

Pasul 7. Programul gratuit IrfanView a fost instalat in calculatorul tau. Actioneaza butonul Done pentru a inchide fereastra procesului de instalare si porni automat programul de vizualizat poze IrfanView:

IrfanView - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit de vizualizat poze IrfanView. Acum poti vizualiza imaginile dorite cu foarte multa usurinta. Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: