Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare FreeRIP - descarcare si instalare
FreeRIP - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

FreeRIP reprezinta un program gratuit de tip cd grabber. Cu alte cuvinte, FreeRIP are rolul de a converti muzica de pe un CD audio in diferite formate, cum ar fi mp3, wma, ogg sau chiar flac si de a o copia in calculatorul tau. FreeRIP este foarte usor de utilizat, beneficiind de o interfata simpla si concisa.

Pentru a descarca si instala in calculatorul personal programul gratuit FreeRIP, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download FreeRIP la adresa http://www.freerip.com/download.php si apasa butonul Free Download:

FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al convertorului audio FreeRIP, in calculatorul tau: 

FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 3. Alege, in functie de preferinte si nevoi, limba procesului de instalare al programului gratuit de convertire a cd-urilor audio FreeRIP, apoi click pe butonul Next:

FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 4. Continua procesul de instalare al convertorului audio gratuit FreeRIP in calculatorul tau, prin apasarea butonului Next:

FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 5. In aceasta etapa, se regasesc termenii licentei de utilizare a programului gratuit FreeRIP. Dupa ce ai luat la cunostinta, selecteaza optiunea I accept the agreement, dupa care actioneaza butonul Next:

FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 6. Selecteaza optiunea de instalare Custom Installation si debifeaza optiunile Install FreeRIP Toolbar in Internet Explorer and Firefox si Set Yahoo! as my default search engine in Internet Explorer and Firefox. Pentru a continua cu instalarea propriu-zisa a convertorului audio FreeRIP, apasa butonul Install:

FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 7. Asteapta ca instalarea in calculatorul tau a programului gratuit de convertire a cd-urilor audio FreeRIP sa se incheie cu succes:

FreeRIP - descarcare si instalare

Pasul 8. Inchide fereastra procesului de instalare FreeRIP prin actionarea butonului Finish. In acest moment, programul FreeRIP de convertire a cd-urilor audio in alte formate va porni automat:

FreeRIP - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii convertorului audio gratuit FreeRIP, in calculatorul personal. Acum poti converti in formatele mp3, wma, ogg, flac si salva in calculatorul tau orice CD audio. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: