Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare TweetDeck - descarcare si instalare
TweetDeck - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

TweetDeck reprezinta un program gratuit ce are capacitatea de a deschide si administra, simultan, mai multe conturi de Twitter si/sau Facebook. De asemenea, TweetDeck beneficiaza de mai multe functii ce au in vedere cresterea flexibilitatii si a usurintei administrarii conturilor tale de Twitter si Facebook.

Pentru a descarca si instala programul gratuit TweetDeck in calculatorul personal, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download TweetDeck la adresa http://www.tweetdeck.com si apasa butonul Download:

TweetDeck - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului de administrat retelele de socializare Twitter si Facebook, in calculatorul tau:

TweetDeck - descarcare si instalare

Pasul 3. In aceasta etapa, se regasesc termenii licentei de utilizare a programului gratuit TweetDeck. Dupa ce ai luat la cunostinta, bifeaza I accept the terms in the License Agreement, apoi click pe butonul Install, pentru a porni instalarea propriu-zisa a programului TweetDeck de administrat retelele de socializare Twitter si Facebook, in calculatorul tau:

TweetDeck - descarcare si instalare

Pasul 4. Inchide fereastra procesului de instalare TweetDeck, actionand butonul Finish. In acest moment, programul gratuit TweetDeck este instalat si gata de utilizare:

TweetDeck - descarcare si instalare

Pasul 5. TweetDeck poate fi accesat din meniul Start al sistemului tau de operare Windows, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

TweetDeck - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit TweetDeck de administrat retelele de socializare Twitter si Facebook. Acum poti folosi simultan conturile tale de Facebook si Twitter intr-un mod foarte util si placut. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: