Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Revo Uninstaller - descarcare si instalare
Revo Uninstaller - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Revo Uninstaller reprezinta un program gratuit ce are rolul de a dezinstala in intregime programele pe care nu le mai folosesti. Revo Uninstaller are capacitatea de a dezinstala programele dorite si de a scana sistemul utilizatorului in vederea eliminarii eventualelor componente ramase, cum ar fi registrii sau directoare folosite de catre programul dezinstalat.

Pentru a descarca si instala programul gratuit Revo Uninstaller in calculatorul personal, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a dezinstalatorului de programe Revo Uninstaller la adresa http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html si apasa pe butonul Download, aferent sectiunii Freeware:

Revo Uninstaller - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al dezinstalatorului gratuit Revo Uninstaller, in calculatorul tau:

Revo Uninstaller - descarcare si instalare

Pasul 3. Alege, in functie de preferinte si nevoi, limba procesului de instalare Revo Uninstaller, apoi actioneaza butonul Ok:

Revo Uninstaller - descarcare si instalare

Pasul 4. Continua procesul de instalare al programului gratuit Revo Uninstaller in calculatorul tau, prin apasarea butonului Inainte:

Revo Uninstaller - descarcare si instalare

Pasul 5. In aceasta etapa, se regasesc termenii contractului de licenta al dezinstalatorului gratuit Revo Uninstaller. Dupa ce ai luat la cunostinta, bifeaza Accept termenii contractului de licenta si click pe butonul Inainte:

Revo Uninstaller - descarcare si instalare

Pasul 6. Alege, in functie de preferinte si nevoi, directorul destinatie din calculatorul tau in care programul gratuit Revo Uninstaller va fi instalat, apasand butonul Alege (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard), dupa care actioneaza butonul Instaleaza si instalarea propriu-zisa a dezinstalatorului de programe Revo Uninstaller va porni:

Revo Uninstaller - descarcare si instalare

Pasul 7. Revo Uninstaller este acum instalat in calculatorul tau. Click pe butonul Terminare, iar programul Revo Uninstaller va porni automat:

Revo Uninstaller - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii dezinstalatorului gratuit de programe Revo Uninstaller. Acum poti dezinstala rapid si cu usurinta orice program doresti. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: