Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Google Earth - descarcare si instalare
Google Earth - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 3 votes.
( 3 Votes )

Google Earth reprezinta un program gratuit prin intermediul caruia orice utilizator poate explora lumea in harti si imagini normale sau cu elemente 3D, provenite de la sateliti. Google Earth este un program foarte util pentru oricine, oferind posibilitatea de a accesa informatii geografice foarte amanuntite, cum ar fi gasirea anumitor orase, locatii, cat si companii locale. De asemenea, Google Earth poate reprezenta si un foarte bun material cultural, avand un portofoliu bogat in informatii geografice globale.

Pentru a descarca si instala in calculatorul personal programul gratuit Google Earth, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Google Earth la adresa http://www.google.com/earth/index.html si apasa butonul Descarcati Google Earth 6:

Google Earth - descarcare si instalare

Pasul 2. Debifeaza optiunile Includeti Google Chrome, un browser nou si rapid, pentru Windows si Mac. si Setati Google Chrome ca browser prestabilit., citeste politica de confidentialitate Google Earth, apoi click pe butonul Acceptati si descarcati:

Google Earth - descarcare si instalare

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat instalarea programului Google Earth de vizualizat harti si imagini cu elemente 3D din satelit, in calculatorul tau:

Google Earth - descarcare si instalare

Pasul 4. Asteapta ca programul gratuit Google Earth de vizualizat harti si imagini cu elemente 3D din satelit sa se descarce si instaleze in calculatorul tau, dupa care acesta va porni automat:

Google Earth - descarcare si instalare

Pasul 5. La fiecare pornire a programului Google Earth, vei observa aparitia ferestrei cu diferite sfaturi utilie, privind utilizarea cat mai completa a programului gratuit Google Earth. Pentru a continua, actioneaza butonul Inchideti:

Google Earth - descarcare si instalare

Pasul 6. Google Earth este foarte usor de utilizat, desi are o interfata bogata in optiuni. In partea din stanga a ferestrei Google Earth, se afla meniul Search, cu ajutorul caruia poti cauta o anume locatie de pe glob, in vederea vizualizarii imaginilor capturate de sateliti. De asemenea, din meniul Straturi, se bifeaza/debifeaza filtrele hartilor si imaginilor cu elemente 3D puse la dispozitie de catre Google Earth. In centrul ferestrei Google Earth, se afla globul pamantesc, ce poate fi manipulat cu ajutorul mouse-ului tau. Pentru a vizualiza hartile si imaginile capturate de catre sateliti, alege o zona printr-un dublu-click si continua aceasta procedura pana ajungi la altitudinea scontata:

Google Earth - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit Google Earth de vizualizat harti si imagini cu elemente 3D din satelit. Acum ai la indemana informatii geografice detaliate despre intreaga lume la un singur click distanta.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: