Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare
Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare 4.3 out of 5 based on 12 votes.
( 12 Votes )

Miranda Instant Messenger reprezinta un program gratuit de instant messaging, compatibil cu retelele AIM, YAHOO, GG, ICQ, JABBER, IRC, MSN. Miranda Instant Messenger se remarca prin consumul foarte scazut de resurse, versatilitate si accesibilitatea in ceea ce priveste utilizarea simultana a mai multor conturi.

Pentru a descarca si instala in calculatorul personal programul gratuit Miranda IM, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Miranda la adresa http://www.miranda-im.org/download/ si apasa unul din link-urile de descarcare evidentiate in imaginea de mai jos, aferent sistemului tau de operare:

Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit Miranda Instant Messenger, in calculatorul tau:

Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare

Pasul 3. In aceasta etapa, se regasesc termenii licentei de utilizare a programului Miranda IM de instant messaging. Dupa ce ai luat la cunostinta, actioneaza butonul I agree:

Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare

Pasul 4. Asigura-te ca modul de instalare selectat al programului Miranda IM in calculatorul tau este Normal Install, dupa care apasa butonul Next:

Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare

Pasul 5. Alege, in functie de preferinte si nevoi, directorul destinatie din calculatorul tau in care programul Miranda Instant Messenger va fi instalat (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard), apoi click pe butonul Next:

Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare

Pasul 6. Continua cu instalarea propriu-zisa a programului gratuit Miranda de instant messaging in calculatorul tau, prin actionarea butonului Install:

Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare

Pasul 7. Inchide fereastra procesului de instalare Miranda, apasand butonul Finish. In acest moment, programul gratuit Miranda IM va porni automat si va fi gata de utilizare:

Nota: Citeste si articolul DE INTRODUS LINK ARTICOL UTILIZARE CONTURI MULTIPLE YAHOO MIRANDA, pentru a invata cum sa folosesti simultan mai multe conturi Yahoo prin intermediul programului Miranda IM.

Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit Miranda Instant Messenger in calculatorul tau. Acum poti utiliza simultan si cu multa usurinta conturile de AIM, YAHOO, GG, ICQ, JABBER, IRC, MSN. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: