Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare
ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

ZoneAlarm Antivirus + Firewall reprezinta un program gratuit ce promite o securitate de top a calculatorului tau prin intermediul solutiilor antivirus si firewall implementate. ZoneAlarm Antivirus + Firewall ofera protectie in timp real impotriva virusilor, securitate impotriva atacurilor informatice si protejarea calculatorului personal de aplicatiile cu caracter malitios, cum ar fi malware-ul sau spyware-ul. Programul ZoneAlarm Antivirus + Firewall se axeaza pe un consum de resurse cat mai redus si o interfata prietenoasa, usor de folosit de catre toti utilizatorii.

Pentru a descarca si instala noul antivirus gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall in calculatorul tau, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download ZoneAlarm Antivirus + Firewall la adresa http://www.zonealarm.com/security/en-us/anti-virus-spyware-free-download.htm si apasa butonul Download Now:

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Pasul 2. Continua prin actionarea butonului Download Now, evidentiat in imaginea de mai jos:

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall in calculatorul tau:

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Pasul 4. Click pe butonul Custom Install pentru un proces de instalare mai amanuntit al programului de protectie online ZoneAlarm Antivirus + Firewall:

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Pasul 5. Debifeaza toate optiunile ZoneAlarm Security Toolbar, dupa care actioneaza butonul Next:

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Pasul 6. Selecteaza optiunea de instalare Full Package (100MB) pentru o instalare completa a programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall, in vederea unei protectii sporite a calculatorului tau, dupa care selecteaza optiunea Set Application Control to MAX SECURITY mode, pentru ca ZoneAlarm Antivirus + Firewall sa ofere prilejul utilizatorului de a seta manual solutiile antivirus si firewall, in functie de preferinte si nevoi. Dupa selectarea acestor optiuni, click pe butonul Next:

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Pasul 7. Asteapta ca fisierele necesare programului de securitate online ZoneAlarm Antivirus + Firewall sa se descarce in calculatorul tau, iar instalarea propriu-zisa a programului in calculatorul personal va porni automat:

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Pasul 8. Inchide fereastra procesului de instalare al programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall, actionand butonul Finish. In acest moment, programul de protectie online ZoneAlarm Antivirus + Firewall va porni automat, protejand calculatorul tau:

Nota: Citeste si articolele Devirusare rapida cu Zone Alarm AntivirusConfigurarea firewall-ului gratuit Zone Alarm pentru a invata cum sa folosesti programul ZoneAlarm Antivirus + Firewall, in vederea unei protectii cat mai sporite!

ZoneAlarm Antivirus gratis - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit ZoneAlarm Antivirus + Firewall in calculatorul tau. Acum poti naviga linistit pe internet, fiind protejat impotriva virusilor, atacurilor informatice si aplicatiilor malitioase. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: