Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare R-Updater - descarcare si instalare

R-Updater reprezinta un program gratuit special creat pentru a ajuta utilizatorii sa-si updateze cat mai rapid si usor programele instalate in calculator. R-Updater citeste toate programele instalate in calculatorul tau si cauta pe Internet, pentru fiecare in parte, ultima versiune valabila, ajutandu-te sa instalezi update-ul rapid si cu usurinta. De asemenea, programul gratuit R-Updater notifica periodic si automat utilizatorii cu privire la aparitia unor noi versiuni ale programelor folosite, usurand astfel procesul de update.

Pentru a descarca si instala in calculatorul personal programul gratuit R-Updater, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download R-Updater la adresa http://www.r-tt.com/update_software/Download.shtml si apasa butonul Download, evidentiat in imaginea de mai jos:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit R-Updater in calculatorul tau:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 3. Continua procesul de instalare al programului R-Updater in calculatorul tau, apasand butonul Next:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 4. In aceasta etapa, se regasesc termenii licentei de utilizare a programului R-Updater. Dupa ce ai luat la cunostinta, selecteaza optiunea I accept the agreement, apoi click pe butonul Next:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 5. Selecteaza, in functie de preferinte si nevoi, directorul destinatie din calculatorul tau in care programul gratuit R-Updater va fi instalat, prin actionarea butonului Browse (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard), dupa care click pe butonul Next:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 6. Continua procesul de instalare al programului R-Updater in calculatorul tau, apasand butonul Next:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 7. Asigura-te ca optiunea Create a desktop icon este bifata pentru o accesare cat mai usoara si rapida a programului si actioneaza butonul Next:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 8. Apasa butonul Install si instalarea propriu-zis a programului gratuit R-Updater in calculatorul tau va porni:

R-Updater - descarcare si instalare

Pasul 9. Bifeaza optiunea Launch R-Updater si actioneaza butonul Finish. In acest moment, programul gratuit R-Updater va porni automat si va fi gata de utilizare:

Nota: Citeste si articolul DE INTRODUS LINK Updateaza rapid programele cu R-Updater pentru a invata cum sa-ti updatezi rapid si usor programele prin intermediul programului R-Updater.

R-Updater - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii programului gratuit R-Updater in calculatorul personal. Acum poti face update la programele tale cu multa usurinta si rapiditate. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: