Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Instalarea Comodo BackUp

Comodo BackUp este un program gratuit pentru back up si recuperare fisiere. Prin crearea unui cont, poti salva online pana la 5 GB de informatie din calculatorul tau. Comodo BackUp te ajuta atunci cand doresti sa creezi un back up pentru sistemul tau, atunci cand vrei sa restaurezi sistemul in functie de un back up mai vechi sau atunci cand vrei sa salvezi online anumite documente.

Comodo BackUp poate realiza back up pentru fisierele tale in mai multe modalitati pe un hard disk esterne, pe un hard de retea, pe FTP, DVD/CD, sub forma de fisier ISO, zip sau online. Pentru numele fisierelor de back up, programul Comodo BackUp ofera si posibilitatea de a le completa automat, fara ca utlizatorul sa fie nevoit sa inventeze de fiecare data un nume nou.

Comodo BackUp poate detecta si grupa toate documentele utilizatorului, pozele, fisierele audio sau video sub forma unui profil, astfel incat acesta sa poata realiza back-ul pentru restaurarea fisierelor  mult mai simplu (de fapt, cu un singur click). Interfata programului Comodo BackUp este foarte prietenoasa si usor de folosit chiar si de cei mai neexperimentati utilizatori.

Pentru de descarca si instala programul gratuit Comodo BackUp pentru back up si recuperare fisiere  pe calculatorul tau, este necesar sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/Comodo-BackUp.shtml si actioneaza butonul Download:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 2. Alege una dintre variantele de descarcare pe care o consideri potrivita pentru Comodo BackUp calculatorul tau:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 3. Salveaza fisierul executabil al programului gratuit Comodo BackUp pe calculatorul tau prin actionarea butonului Save:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 4. Odata incheiata descarcarea fisierului executabil al programului gratuit Comodo BackUp calculatorul tau, deschide acest fisier pentru a incepe instalarea:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 5. Pe ecranul calculatorului tau va aparea o noua fereastra. Apasa butonul Run pentru a incepe instalarea programului gratuit Comodo BackUp:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 6. Alege limba in care va fi afisat meniul programului programului gratuit Comodo BackUp pe calculatorul tau si apoi apasa butonul OK pentru a merge mai departe:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 7. Pentru a putea folosi programul gratuit Comodo BackUp pe calculatorul tau este nevoie sa fii de acord cu termenii si conditiile de folosire ale acestuia. Apasa butonul De acord:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 8. Alege locul de pe calculatorul tau unde va fi instalat programul gratuit Comodo BackUp pentru back up si recuperare fisiere si apoi apasa butonul Instaleaza:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 9. Astepta ca programul Comodo BackUp  pentru back up si recuperare fisiere sa fie instalat complet pe calculatorul tau:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 10. Prin conectarea la serverul Comodo BackUp  ti se va activa si emite o licenta pe viata pentru acest program. Este necesar sa introduci o adresa de mail pentru a primi informatii despre noutatile Comodo BackUp. Daca nu doresti acest lucru, lasa campul adresa necompletat si apasa butonul Terminare:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 11. Pentru a programul gratuit Comodo BackUp sa incheie instalarea, este nevoie sa repornesti calculatorul. Apasa OK daca esti de acord:

Instalarea Comodo BackUp

Pasul 12. Programul Comodo BackUp se va lansa automat la repornirea calculatorul tau. Introdu datele de logare daca ai deja u cont Comodo Cloud, iar daca nu, creeaza unul. Programul Comodo BackUp pentru backup fisiere si recuperare fisiere este gata de folosire:

Instalarea Comodo BackUp

Felicitari, ai descarcat si instalat cu succes programul gratuit Comodo BackUp pentru recuperarea fisierelor si back up. Poti realiza un back up pentru sistemul si/sau fisierele tale foarte simplu, oricand ai nevoie si poti programa Comodo BackUp pentru a face acest lucru automat. Fisierele tale vor fi in siguranata si te poti asigura ca nu vei pierde nimic important.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: