Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Anvi Smart Defender - descarcare si instalare
Anvi Smart Defender - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

Anvi Smart Defender reprezinta solutia ideala atunci cand ai nevoie de un program gratuit pentru scanarea calculatorului impotriva virusilor, fisierelor suspecte sau programelor spyware. De asemenea, Anvi Smart Defender pune la dispozitia utilizatorilor gratuit si posibilitatea de a-si optimiza sistemul de operare atunci cand acesta nu mai functioneaza la parameteri normali.

Pentru a descarca si instala Anvi Smart Defender anti-spyware, este nevoie sa urmezi o serie de pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.anvisoft.com/product/smartdefender.html si actioneaza butonul Download Now:

Anvi Smart Defender - descarcare si instalare

Pasul 2. Dupa ce descarcarea fisierului executabil al programului gratuit anti-spyware Anvi Smart Defender pe calculatorul tau s-a incheiat, va aparea o noua fereastra,  pentru rularea fisierului. Apasa butonul Run pentru a continua:

Anvi Smart Defender - descarcare si instalare

Pasul 3. Se va deschide asistentul de intalare pentru prgramul gratuit Anvi Smart Defender. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

Anvi Smart Defender - descarcare si instalare

Pasul 4. Pentru a putea folosi programul gratuit anti-spyware Anvi Smart Defender pe calculatorul tau, este necesar sa fii de acord cu termenii si conditiile de folosire. Apasa butonul I Agree:

Anvi Smart Defender - descarcare si instalare

Pasul 5. Alege locul de pe calculatorul tau unde va fi instalat noul program antivirus Anvi Smart Defender si apoi apasa butonul Install:

Anvi Smart Defender - descarcare si instalare

Pasul 6. Asteapta ca asistentul programului antivirus Anvi Smart Defender sa finalizeze instalarea pe calculatorul tau:

Anvi Smart Defender - descarcare si instalare

Pasul 7. Dupa ce procesul de instalare se va incheia, pe ecranul calculatorului tau va aparea o fereastra noua unde va trebui sa apesi bytonul Finish pentru a finaliza procesul. Programul gratuit Anvi Smart Defender este instalat si gata de folosire:

Anvi Smart Defender - descarcare si instalare

Felicitari, ai instalat cu succes pe calculatorul tau programul gratuit Anvi Smart Defender! De acum vei avea protectie sporita pentru sistemul tau, dar si posibilitatea de a-l optimiza atunci cand ete cazul.

Nota: Exemplul acesta a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman valabili in orice cirsumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: