Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare
Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Daca ai nevoie de un program pentru captura de imagini, care sa functioneze pe orice calculator si care sa iti ofere mobilitate, poti alege cu incredere Screenshot Captor portabil. Cu ajutorul acestui program gratuit poti captura imagini intr-o modalitate variata: de pe mai multe monitoare, dintr-o fereastra activa, dintr-o anumita regiune a ecranului, dintr-un anumit obiect Windows etc. De asemenea, fisierele pot fi trimise cu usurinta pe mail sau incarcate direct pe platforme de tipul imageshack, flickr sau ftp.  Alte avantaje ale programului Screenshot Captor portabil sunt posibilitatea de a salva imaginile in formate diferite; posibilitatea de a corecta imaginile preluate prin modul scanner ; posibilitatea de a adauga efecte deosebite imaginilor capturate.

Pentru a descarca si instala (copia) pe memory stick programul gratuit Screenshot Captor portabil pentru captura de imagini, este necesar sa urmezi o serie de pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.softpedia.com/get/PORTABLE-SOFTWARE/Multimedia/Graphics/Screenshot-Captor-Portable.shtml si actioneaza butonul Download pentru a descarca programul gratuit Screenshot Captor portabil:

Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare

Pasul 2. Pentru a continua descarcarea programului gratuit pentru capturarea imaginilor Screenshot Captor portabil in calculatorul tau, actioneaza link-ul External Mirror 1:

Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare

Pasul 3. Alege locul unde vrei sa salvezi fisierul sursa pentru programul Screenshot Captor portabil si apoi apasa butonul Save pentru a continua:

Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare

Pasul 4. Dezarhiveaza fisierul sursa al programului Screenshot Captor  portabil descarcat la pasul 3 cu ajutorul unui manager de arhive:

Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare

Atentie: Daca nu au instalat pe calculatorul tau un manager de arhive, urmeaza mai intai exemplul Download si instalare 7-Zip gratis.

Pasul 5. Copiaza fisierele dezarhivate al programului Screenshot Captor  portabil pentru captura de imagini pe memory stick:

Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare

Pasul 6. Dupa de fisierele necesare functionarii la parametri normali ai programului Screenshot Captor  portabil au fost copiate din calculatorul tau pe memory stick, poti actiona iconita de lansare pentru a incepe sa folosesti programul:

Screenshot Captor portabil - descarcare si instalare

Acestia au fost pasii necesari descarcarii si instalarii programului Screenshot Captor portabil pe memory stick. Cu ajutorul acestui program poti realiza usor capturi de imagine de pe orice calculator, oriunde te-ai afla, ruland programul direct de pe memory stick.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: