Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare DriveImage XML - descarcare si instalare
DriveImage XML - descarcare si instalare 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

DriveImage XML - descarcare si instalare

DriveImage XML reprezinta un utilitar gratuit de backup si intretinere date de pe hard disk-uri. Cu alte cuvinte, programul gratuit DriveImage XML ofera posibilitatea de a crea imagini de backup sub format XML ale partitiilor si drive-urilor logice pentru a pastra intacta integritatea datelor tale in orice situatie. De asemenea, utilitarul gratuit DriveImage XML poate clona partitii prin functia Drive to Drive, procesul fiind foarte simplu.

Pentru a instala programul gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML in calculatorul personal, urmareste acesti simpli pasi:

Nota: Recomandam sa citesti si tutorialele DriveImage XML - Creare backup HDD si DriveImage XML - Copiere partitii HDD pentru a invata cum sa utilizezi programul gratuit DriveImage XML direct pe calculatorul tau.

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download DriveImage XML la adresa http://www.runtime.org/driveimage-xml.htm si apasa link-ul Free Download:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Actioneaza butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML direct pe calculatorul personal:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 3. Continua procesul de instalare al programului gratuit DriveImage XML in calculatorul tau, apasand butonul Next:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 4. In aceasta etapa se regasesc termenii licentei de utilizare ai utilitarului de backup si intretinere date DriveImage XML. Dupa ce ai luat la cunostinta, bifeaza optiunea Yes, I agree with all the terms of the license agreement si click pe butonul Next:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 5. Selecteaza directorul destinatie din calculatorul tau in care programul gratuit DriveImage XML va fi instalat, actionand butonul Browse (aceasta operatie nu este obligatorie; recomand pastrarea setarii standard), apoi apasa butonul Next si continua procesul de instalare al programului:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 6. Continua procesul de instalare al programului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML in calculatorul tau, apasand butonul Next:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 7. Actioneaza butonul Next si instalarea propriu-zisa in calculatorul tau a utilitarului gratuit DriveImage XML va porni:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 8. Asteapta ca instalarea in calculatorul tau a programului de backup si intretinere date DriveImage XML sa se incheie cu succes:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Pasul 9. In acest moment, programul gratuit DriveImage XML a fost instalat cu succes in calculatorul personal si este gata de utilizare, acesta putand fi accesat prin intermediul scurtaturii create automat pe desktop-ul tau. Inchide fereastra procesului de instalare printr-un click pe butonul Finish:

DriveImage XML - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii in calculatorul personal a utilitarului gratuit de backup si intretinere date DriveImage XML. Acum poti manipula datele importante de pe hard disk-urile tale cu multa usurinta in vederea pastrarii integritatii lor in caz de avarie si nu numai. Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a browser-ului Internet Explorer, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: