Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Nitro PDF Reader - descarcare si instalare
Nitro PDF Reader - descarcare si instalare 4.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

In acest articol vom descrca si instala programul gratuit Nitro PDF Reader pentru lucrul cu documente pdf. Exemplul este realizat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows XP.

Lucrul cu documentele pdf necesita un program care sa permita deschiderea si modificarea acestor fisiere. Poti face toate acestea cu ajutorul unui program gratuit numit Nitro PDF Reader. El permite si vizualizarea documentelor direct in browserul web Chrome, IE sau Firefox, dar si citirea, crearea, modificarea si realizarea de colaje din documente pdf.

Programul gratuit Nitro PDF Reader are o dispunere intuitiva a meniurilor, este usor de folosit si de catre utilizatorii mai neexperimentati, iar descarcarea si instalarea sa este o operatiune de doar cateva minute.

Printre avantajele pe care Nitro PDF Reader le mai propune utilizatorilor se numara: functiile de search si zoom avansate, posibilitatea de a importa cu usurinta semnaturi electronice, lucrul cu mai multe documente pdf in acelasi timp, dispunerea inteligenta a meniurilor si ustensilelor de lucru, posibilitatea de a previzualita documentele pdf chiar in cadrul emailurilor.

Pentru a descarca si instala Nitro PDF Reader, este nevoie sa urmezi cativa pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.nitroreader.com/ si apasa butonul Download Free:

Nitro PDF Reader- descarcare si instalare

Pasul 2. Fiserul executabil al programului Nitro PDF Reader pentru lucrul cu fisiere pdf se va descarca in calculatorul tau. Asteapta ca descarcarea sa se incheie:

Nitro PDF Reader- descarcare si instalare

Pasul 3. Odata descarcarea fisierului executabil al programului Nitro PDF Reader incheiata, deschide acest fisier. Vei fi intrebat daca vrei sa executi acest program pe calculatorul tau. Apasa butonul Run:

Nitro PDF Reader- descarcare si instalare

Pasul 4. Daca vrei sa poti folosi Nitro PDF Reader pe calculatorul tau, este necesar sa fii de acord cu termenii si conditiile de folosire ale acestuia. Bifeaza I accept the terms in the Licence Agrrement dupa ce citesti acest acord, si apoi actioneaza butonul Install:

Nitro PDF Reader- descarcare si instalare

Pasul 5. Asteapta ca programul gratuit Nitro PDF Reader sa se instaleze complet pe calculatorul tau:

Nitro PDF Reader- descarcare si instalare

Pasul 6. Dupa ce asistentul de instalare va instala toate componenetele necesare, trebuie sa apesi butonul Finish pentru a inceia procesul. De asemenea, daca vrei ca noul program instalat sa ruleze imediat pe calculatorul tau, pune bifa in dreptul optiunii Launch Nitro Reader 2 now:

Nitro PDF Reader- descarcare si instalare

Pasul 7. Programul Nitro PDF Reader s-a deschis si este gata de folosire:

Nitro PDF Reader- descarcare si instalare

Acestia au fost pasii care trebuie urmati pentru a descarca si instala pe calculatorul tau programul gratuit Nitro PDF Reader pentru citirea, crearea si modificarea fisierelor pdf. Spor la treaba!

Nota: Acest exemplu a fost realizat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: