Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Instalare Microsoft Security Essentials

 

Aceasta solutie iti arata pas cu pas cum sa instalezi antivirusul Microsoft Security Essentials. Acesta este disponibil gratuit pentru toate calculatoarele care ruleaza o versiune licentiata de Microsoft Windows XP, Vista sau 7.

Atentie, aceasta solutie descrie instalarea Microsoft Essentials. Pentru actualizarea versiunii antivirus-ului Microsoft Security Essentials acceseaza solutia "Actualizare Microsoft Security Essentials"! De asemenea, pentru actualizarea definitiilor de virusi in Microsoft Security Essentials acceseaza solutia "Actualizare definitii Microsoft Security Essentials"!

Pentru a incepe instalarea antivirusului Microsoft Security Essentials trebuie mai intai sa pornesti Internet Explorer si sa accesezi pagina de descarcare de pe site-ul microsoft.com:

http://www.microsoft.com/security_essentials/

Pasul 1. In pagina de descarcare a Microsoft Security Essentials apasa cu butonul stang al mouse-ului pe butonul " Descarcare acum ":

Instalare Microsoft Security Essentials

Pasul 2. In fereastra care apare, la optiunea " Setarea regionala sau limba " selecteaza limba Romana iar din partea dreapta selecteaza sistemul de operare instalat pe calculatorul tau:

Instalare Microsoft Security Essentials

Pasul 3. In fereastra urmatoare alege optiunea "Run".

Pasul 4. In fereastra "User Account Control" verifica parametrii "Program Name" care trebuie sa aiba valoarea " Microsoft Security Essentials " si "Verified Publisher" care trebuie sa fie " Microsoft Corporation ". Daca toate sunt in regula apasa butonul Yes sau introdu parola contului de administrator si apoi apasa butonul Yes (dupa caz).

Pasul 5. In fereastra nou aparuta " Microsoft Security Essentials " trebuie sa apesi butonul " Urmatorul > ".

Instalare Microsoft Security Essentials

Pasul 8. Dupa ce citesti " TERMENII LICENTEI PENTRU SOFTWARE MICROSOFT " apasa butonul " Accept " pentru a fi de acord cu acordul de licenta si pentru a continua instalarea. Daca nu, apasa butonul " Refuz " iar instalarea se va opri.

Instalare Microsoft Security Essentials

Pasul 9. La urmatorul pas va avea loc validarea sistemului de operare Micorsoft Windows instalat pe calculatorul tau. Microsoft Security Essentials cere Windows original pentru a evita riscurile asociate cu software-ul contrafacut, cum ar fi software rau intentionat, virusi, programe spion si strategii de inselatorie. Pentru a continua apasa butonul " Validare > ".

Instalare Microsoft Security Essentials

Pasul 10. Dupa verificarea sistemului de operare Microsoft WIndows instalat pe calculator va incepe instalarea propriu-zisa. Pentru a continua apasa butonul " Instalare > ".

Instalare Microsoft Security Essentials

Pasul 11. Dupa ce instalarea este gata trebuie sa apesi butonul " Terminare ". Microsoft Security Essentials va face o actualizare a informatiilor despre virusi dupa care va executa o devirusare rapida a intregului sistem.

Instalare Microsoft Security Essentials

Pasul 12. Totul este gata acum. Programul va rula chiar daca vei apasa butonul " Close ". Asa ca acum apasa butonul " Close " pentru a-ti elibera spatiul de lucru si pentru a-ti continua treaba.

Instalare Microsoft Security Essentials


Microsoft Security Essentials este un program anti-virus gratuit care poate fi de un real ajutor. Acest program anti-virus poate fi instalat gratuit pe orice calculator ce ruleaza o versiune licentiata de Microsoft Windows Xp, Vista sau Windows 7.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# ciprian.gorgoteanu 11-12-2014 16:58
Pentru sa discarc
 
Tutoriale noi si populare: