Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Skype 6 - descarcare si instalare
Skype 6 - descarcare si instalare 4.4 out of 5 based on 29 votes.
( 29 Votes )

Skype 6 - descarcare si instalare

Acest tutorial prezinta fiecare pas al descarcarii si instalarii programului gratuit Skype, dedicat sistemelor de operare Windows. Skype ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi serviciile de mesagerie instant si de a initializa gratuit apeluri telefonice si video cu orice alt utilizator Skype de pe glob, prin intermediul Internetului, beneficiind de cea mai buna calitate audio/video. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator cu sistemul de operare Windows 8 si versiunea 6.0 a programului Skype.

Skype reprezinta un utilitar gratuit ce ofera utilizatorilor de oriunde posibilitatea de a efectua apeluri telefonice, video si conferinte prin intermediul Internetului. Avandu-si bazele cladite pe tehnologia VoIP (Voice over IP), Skype este recunoscut in toata lumea datorita calitatii pe care acesta o ofera, fiind net superior concurentilor. De asemenea, programul gratuit Skype ofera si servicii de mesagerie instant si, odata cu versiunea 6.0, a implementat suportul pentru reteaua de socializare Facebook. Mai exact, Skype 6 permite conectarea la serviciile de comunicare prin intermediul contului Facebook, avand astfel acces rapid si usor la toata lista de prieteni de pe Facebook, comunicarea  prin mesaje text, apeluri telefonice si video fiind la indemana oricui.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa descarcam programul gratuit Skype 6 si sa-l instalam in calculatorul personal cu sistem de operare Windows, in vederea utilizarii serviciilor de comunicare prin mesaje text, apeluri telefonice sau apeluri video. Citeste cu atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a programului Skype pentru Windows urmand acest link: http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/windows/ si actioneaza butonul Download Skype:

Skype 6 - descarcare si instalare

Pasul 2. Skype iti ofera posibilitatea de a te loga la serviciile de comunicare oferite prin intermediul unui cont Microsoft sau a unui cont Facebook, sau pur si simplu iti poti genera un nou cont gratuit Skype, in cazul in care nu ai deja unul creat. Pentru exemplu, vom folosi optiunea trei, si anume logarea la serviciile Skype prin intermediul unui cont Skype deja creat. Continua prin actionarea butonului Sign in:

Nota: Citeste si tutorialul de utilizare a serviciilor Skype 6 prin intermediul contului de Facebook, urmand acest link: Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook.
Nota: In cazul in care ai nevoie de asistenta la crearea unui cont gratuit Skype, citeste acest articol: Creare cont Skype.

Skype 6 - descarcare si instalare

Pasul 3. Introdu datele contului tau gratuit Skype in campurile dedicate, apoi apasa butonul Sign me in. Asa cum se poate observa, la fel ca la pasul anterior, ai oportunitatea de a te loga rapid la Skype cu ajutorul contului Microsoft sau Facebook:

Skype 6 - descarcare si instalare

Pasul 4. Vei observa aparitia paginii de download Skype si a managerului de descarcare in partea inferioara a imaginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat instalarea programului gratuit Skype pe calculatorul tau:

Skype 6 - descarcare si instalare

Pasul 5. Alege, in functie de preferinte si nevoi, limba interfetei programului (ex. romana). Citeste termenii de utilizare Skype si declaratia de confidentialitate Skype, apoi apasa butonul Sunt de acord - inainte, pentru a accepta si avansa la pasul urmator:

Skype 6 - descarcare si instalare

Pasul 6. Debifeaza setarile Alege Bing ca motorul tau de cautare si Seteaza MSN ca pagina de start, dupa care click pe butonul Continua:

Skype 6 - descarcare si instalare

Pasul 7. Asteapta ca programul gratuit Skype sa se actualizeze si instaleze complet in calculatorul tau cu sistem de operare Windows:

Skype 6 - descarcare si instalare

Pasul 8. La finalizarea procesului de instalare, programul gratuit Skype ce ofera servicii gratuite de comunicare prin mesaje text, apeluri telefonice si apeluri video, prin intermediul Internetului, va porni automat si va fi gata de utilizare:

Skype 6 - descarcare si instalare

Aceasta a fost prezentarea descarcarii programului gratuit Skype 6 si a instalarii acestuia in calculatorul personal cu sistem de operare Windows, in vederea utilizarii serviciilor de comunicare prin mesaje text, apeluri telefonice si/sau apeluri video.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 si Internet Explorer 10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# isaia dorin 28-03-2016 10:49
Buna am instalat shype dar nu reusesc sa ma conectez ce e de facut va multumesc !!
 
 
# Alex Iarna 28-03-2016 11:39
Salut Dorin,

Cel mai simplu este sa utilizezi Skype folosind contul de Facebook (pe care probabil deja il ai?)
Vezi cum se face aici: https://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/internet-mesaje-email/604-utilizare-skype-60-cu-contul-de-facebook.html
 
 
# dobrota 22-04-2015 13:27
sunt multumit cu skype
 
Tutoriale noi si populare: