Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare ImgBurn - descarcare si instalare
ImgBurn - descarcare si instalare 4.8 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

ImgBurn - descarcare si instalare

Acest tutorial are rolul de a prezenta fiecare pas necesar descarcarii si instalarii in calculatorul personal a programului gratuit ImgBurn. ImgBurn nu ar trebui sa lipseasca din calculatorul nimanui, fiind un important inscriptor de CD, DVD, HD DVD si Blu-ray ce beneficiaza de o functionalitate sporita prin suportul imaginilor de tip BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG si PDI. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows 8 si ultima versiune a programului gratuit ImgBurn.

ImgBurn reprezinta un utilitar gratuit de inscriptionare a CD-urilor, DVD-urilor, HD DVD-urilor si discurilor Blu-ray creat pentru sistemele de operare Windows. Programul ImgBurn este complet gratuit si poate inscriptiona pe discuri imaginile de tip BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG si PDI, alaturi de posibilitatea de a crea discuri customizate cu fisierele dorite. De asemenea, pe langa functiile centrale de citire si creare a imaginilor discurilor deja scrise si de scriere a discurilor blank, ImgBurn include functia Verify de verificare a discurilor, precum si functia Discovery de testare a calitatii discului scris. Totodata, putem folosi ImgBurn si in vederea crearii discurilor bootabile, inscriptionand pe acestea imagini cu acest caracter. Cu alte cuvinte, inscriptorul gratuit ImgBurn este foarte usor de utilizat, putand fi folosit pentru orice sarcina de citire, creare imagini inscriptibile, scriere si verificare a discurilor CD, DVD, HD DVD si Blu-Ray.

Concret, acest tutorial ne va invata pasii descarcarii si instalarii programului gratuit ImgBurn in calculatorul personal bazat pe sistemul de operare Windows. Continua prin citirea cu atentie a pasilor urmatori:

Nota: Citeste si tutorialul de creare al unui disc bootabil cu ajutorul programului gratuit ImgBurn, urmand acest link: Crearea unui disc bootabil cu ImgBurn

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download ImgBurn la adresa http://imgburn.com/index.php?act=download si apasa un link de descarcare al programului ImgBurn, de preferat Mirror 7 - Provided by ImgBurn, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit ImgBurn in calculatorul tau:

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 3. Pentru a continua procesul de instalare al inscriptorului gratuit ImgBurn, apasa butonul Next:

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 4. Citeste cu atentie termenii licentei de utilizare a programului ImgBurn, bifeaza cu un click I accept the terms of the License Agreement si actioneaza butonul Next pentru a continua:

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 5. ImgBurn va alege in mod automat tipul instalarii potrivit, si anume Full. Avanseaza catre urmatorul pas printr-un simplu click pe butonul Next:

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 6. In functie de preferinte si nevoi, prin actionarea butonului Browse poti alege o alta destinatie de instalare a programului gratuit ImgBurn in calculatorul tau (aceasta actiune nu este obligatorie; recomandam mentinerea setarii predefinite). Continua apasand butonul Next: 

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 7. Porneste procesul de instalare propriu-zisa a inscriptorului de discuri ImgBurn in calculatorul tau cu sistem de operare Windows, actionand butonul Next:

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 8. ImgBurn iti va oferi posibilitatea de a activa serviciul de verificare periodica a existentei eventualelor noi versiuni ale ImgBurn. Recomandam activarea acestui serviciu din motive practice. Prin urmare, avanseaza cu un click pe butonul Yes: 

Nota: Serviciul de verificare periodica a existentei eventualelor noi versiuni ale programului ImgBurn necesita conexiune la Internet pentru a functiona.

ImgBurn - descarcare si instalare

Pasul 9. In acest moment, programul gratuit de inscriptionare a discurilor ImgBurn este instalat in calculatorul tau si valabil spre utilizare. Apasa butonul Finish pentru a inchide fereastra procesului de instalare, urmand ca programul ImgBurn sa porneasca automat:

ImgBurn - descarcare si instalare

Aceasta a fost prezentarea pasilor descarcarii si instalarii programului gratuit ImgBurn in calculatorul personal bazat pe sistemul de operare Windows. Acum, prin intermediul ImgBurn, ai o solutie gratuita si practica de inscriptionare a discurilor dorite, in cel mai rapid si simplu mod posibil. 

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 si Internet Explorer 10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: