Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Descarcare si instalare Winamp gratis
Descarcare si instalare Winamp gratis 4.3 out of 5 based on 180 votes.
( 180 Votes )

Descarcarea si instalarea gratuita a programului Winamp, pas cu pas in limba Romana.

In primul rand trebuie sa stii ca instalarea oricarui program pe calculator, gratuit sau nu, trebuie sa fie facuta folosind un cont de administrare al calculatorului. Daca nu stii despre asta dar folosesti calculatorul de ceva vreme inseamna ca deja folosesti un cont cu drepturi de administrare si poti trece la Pasul 1.

Daca stii despre ce este vorba atunci te rugam sa te autententifici cu un cont cu drepturi de administrare, in caz contrar este posibil sa nu poti instala programul Winamp.

Pasul 1. Deschide pagina oficiala a programului Winamp: www.winamp.com.
Intotdeauna iti recomandam sa descarci programele pe care le instalezi de pe site-urile lor oficiale; in caz contrar exista posibilitatea sa instalezi un program contrafacut care poate desfasura activitati nedorite la tine pe calculator, fara stirea ta (programe gen virusi, troieni, etc.).
Odata ajuns in pagina oficiala Winamp apasa pe butonul "Free Download" (Descarcare gratuita):

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 2. Vei ajunge in pagina de descarcarea gratuita a programului Winamp. Versiunea gratis a programului Winamp este prezentata sub numele "Winamp Standard" si pentru a o descarca apasa pe butonul "Free Download" (Descarcare gratuita):

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 3. In fereastra de confirmarea descarcarii programului Winamp apasa pe butonul "Run":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 4. Asteapta descarcarea completa a programului de instalare Winamp:

Download si instalare Winamp gratis

In cazul in care pe calculatorul tau ruleaza Microsoft Windows Vista sau Microsoft Windows 7 este posibil sa iti mai apara o noua fereastra de confirmare pentru rularea programului de instalare Winamp.
Aceasta fereastra nu este ilustrata aici dar te rugam ca in cazul in care apare sa apesi pe butonul "Allow".

Pasul 5. In prima fereastra a programului de instalare Winamp apasa pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 6. Pentru a continua instalarea programului Winamp gratis este necesar sa fii de acord cu termenii de utilizare. In fereastra urmatoare citeste acesti termeni si daca esti de acord apasa pe butonul "I agree":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 7. La acest pas trebuie sa alegi unde anume la tine pe calculator se va instala programul Winamp. Iti recomandam sa lasi completata calea implicita si sa apesi direct pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 8. Aici avem posibilitatea de a alege care dintre componentele programului Winamp versiunea gratis vor fi instalate pe calculator. Nu este necesar sa faci nici o schimbare la acest pas, situatie in care toate componentele vor fi instalate. Dupa ce alegi componentele care iti sunt necesare apasa pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 9. In fereastra urmatoare poti alege unde anume sa fie plasate pictograme de pornire a programului WInamp gratis. La fel ca si la pasul anterior, nu este necesara nici o schimbare pentru functionarea corecta a programului Winamp, dar daca vrei sa faci schimbari le poti face cu usurinta. La final apasa pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 10. La acest pas ai posibilitatea de a alege componentele externe ale programului Winamp. Aceste componente sunt tot gratuite si vor fi descarcate doar in cazul in care selectezi instalarea lor.
Iti recomandam sa de-selectezi aceste optiuni si sa apesi pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 11. Urmeaza instalarea programului Winamp gratis pe calculator. In ferestrele urmatoare se vor derula informatii despre diversele etape ale instalarii programului Winamp:

Download si instalare Winamp gratis

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 12. La final vei vedea o fereastra de confirmare a instalarii programului Winamp gratis. Aceasta fereastra reprezinta confirmarea faptului ca programul Winamp este complet si corect instalat pe calculatorul tau.
In aceasta fereastra te rugam sa lasi selectata optiunea de pornire a programului Winamp si sa apesi pe butonul "Finish":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 13. Incepand cu acest pas ne aflam deja in sectiunea de stabilire a modului de functionare a programului Winamp. Aceasta sectiune va aparea doar la prima pornire a programului Winamp si foloseste la stabilirea parametrilor initiali ai programului Winamp.
In fereastra urmatoare putem alege modul de afisare a programului Winamp (Winamp "Skin"). La aceasta versiune a programului Winamp gratis putem alege intre modurile "Bento" (cu variantele "New! Bento" si "Big Bento"), Modern si Classic.
Dupa ce ai ales modul preferat apasa pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 14. La acest pas putem alege tipurile de fisiere ce vor fi deschise folosind programul Winamp gratis. In aceasta fereastra apasxa pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 15. La fereastra urmatoare alege serviciile online pe care doresti sa le activezi in Winamp. Te rugam sa retii ca functionarea acestor servicii online necesita o conexiune la internet in timpul functionarii ulterioare a programului Winamp. Aceste servicii sunt de obicei gratuite.
Dupa ce alegi serviciile preferate apasa pe butonul "Next":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 16. Aici stabilesti modul de comunicare intre tine si Winamp. Daca doresti sa primesti informatii de la Winamp.com completeaza adresa at de eamil in campul "Email:"; de asemenea daca doresti ca programul Winamp sa trimita informatii statistice anonime despre modul in care este folosit poti selecta optiunea "Yes, allow anonymous usage statistics (recommended)."
La final apasa pe butonul "Finish":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 17. Programul Winamp gratis va memora parametrii stabiliti in pasii anteriori si va porni in scurt timp:

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 18. La prima pornire programul Winamp va afisa fereastra urmatoare care ne permite accesarea fisierelor de muzica si filme de pe calculator sau din programul iTunes. Momentan te rugam sa apesi pe butonul "Close" pentru a permite pornirea programului Winamp. Daca nu doresti sa revezi aceasta fereastra la pornirea programului Winamp selecteaza optiunea "Do not show me this again":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 19. In cazul in care ai conectat la calculator un MP3-player sau un memory-stick sau un card de memorie vei vedea o fereastra in care poti permite programului Winamp sa gestioneze MP3-player-ul sau memory-stick-ul sau cardul respectiv. Daca este MP3-player - apasa pe butonul "Yes" pentru a putea folosi programul Winamp pentru stocarea si stergerea melodiilor pe MP3-player-ul tau. In caz contrar apasa butonul "No":

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 20. De asemenea este posibil ca sistemul de operare Windows sa iti puna o intrebare despre modul in care ii permiti programului Winamp sa acceseze reteaua ta locala si Internetul. In aceasta fereastra selecteaza cele 2 optiuni si apasa butonul "Allow access" (Permite accesul):

Download si instalare Winamp gratis

Pasul 21. In final vei vedea programul Winamp gratis si vei auzi MP3-ul de test instalat initial:

Download si instalare Winamp gratis

Aceasta procedura de instalare este valabila pentru descarcarea si instalarea programului Winamp Standard gratis versiunea 5.6 pe calculatoare cu Microsoft Windows 7, folosind Internet Explorer 8. Este posibil ca pasii de download si instalare a programului Winamp gratis sa difere pentru versiuni diferite sau pentru browsere diferite.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# maria 12-08-2012 19:27
cum se descarca winamp
:oops:
 
Tutoriale noi si populare: