Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Excel Viewer - descarcare si instalare
Excel Viewer - descarcare si instalare 3.7 out of 5 based on 6 votes.
( 6 Votes )

Excel Viewer - descarcare si instalare

Acest tutorial are rolul de a ilustra pas cu pas descarcarea si instalarea programului gratuit Excel Viewer. Acest program este special creat pentru cei ce doresc sa deschida, vizualizeze si sa imprime registrele de lucru Excel, fara a avea instalata suita Microsoft Office. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows 8 si ultima versiune a programului gratuit Excel Viewer.

Microsoft Office Excel Viewer reprezinta un utilitar gratuit, lansat de compania Microsoft pentru a veni in ajutorul tuturor celor ce au nevoie de functionalitatea Excel, dar nu poseda suita Microsoft Office ce inglobeaza versiunea standard a programului Microsoft Excel. De asemenea, micul utilitar Excel Viewer este disponibil si in limba romana.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa descarcam si sa instalam in calculatorul personal cu sistem de operare Windows utilitarul gratuit Microsoft Office Excel Viewer, in vederea deschiderii, vizualizarii si imprimarii registrelor de lucru Excel, fara a avea instalata suita Microsoft Office. Citeste cu atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a programului gratuit Excel Viewer in limba romana la adresa http://www.microsoft.com/ro-ro/download/details.aspx?id=10 si apasa butonul Descarcare: 

Excel Viewer - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit Microsoft Office Excel Viewer in calculatorul tau:

Excel Viewer - descarcare si instalare

Pasul 3. Citeste termenii licentei de utilizare a programului gratuit Excel Viewer, bifeaza Accept termenii din Acordul de licenta si actioneaza butonul Urmatorul pentru a continua:

Excel Viewer - descarcare si instalare

Pasul 4. Inainte de a demara instalarea utilitarului Microsoft Office Excel Viewer, prin intermediul butonului Rasfoire, ai posibilitatea de a selecta o destinatie de instalare personalizata a programului in cadrul calculatorului tau (aceasta optiune nu este obligatorie; recomandam pastrarea setarii prestabilite). Avanseaza catre instalarea propriu-zisa a programului gratuit Excel Viewer in cadrul calculatorului tau cu sistem de operare Windows cu un simplu click pe butonul Instalare:

Excel Viewer - descarcare si instalare

Pasul 5. Asteapta ca procesul de instalare al utilitarului sa se incheie cu succes:

Excel Viewer - descarcare si instalare

Pasul 6. In acest moment, instalarea programului gratuit Microsoft Office Excel Viewer s-a incheiat. Avanseaza prin actionarea butonului Ok: 

Excel Viewer - descarcare si instalare

Pasul 7. Excel Viewer va fi gata de utilizare, suportand deschiderea, vizualizarea si imprimarea registrelor de lucru Excel cu multa usurinta si rapiditate:

Excel Viewer - descarcare si instalare

Aceasta a fost prezentarea descarcarii si instalarii programului gratuit in limba romana Microsoft Office Excel Viewer, in vederea deschiderii, vizualizarii si imprimarii registrelor de lucru Excel, fara a avea instalata suita Microsoft Office.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 si Internet Explorer 10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: