Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare PotPlayer - descarcare si instalare
PotPlayer - descarcare si instalare 3.7 out of 5 based on 3 votes.
( 3 Votes )

PotPlayer - descarcare si instalare

Acest tutorial are rolul de a ilustra fiecare pas necesar descarcarii si instalarii player-ului multimedia gratuit PotPlayer. PotPlayer se diferentiaza fata de celelalte playere multimedia prin calitate, complexitate si performanta, fiind un player ce poate reda fara probleme aproape orice material video si audio, nefiind necesara instalarea codecurilor suplimentare. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si versiunea 1.5.35909 Beta a player-ului gratuit PotPlayer.

Daum PotPlayer reprezinta unul dintre cele mai complexe si performante playere multimedia disponibile, destinat atat utilizatorilor casual, cat si celor pretentiosi. Avand in portofoliu decodarea/accelerarea hardware si un numar impresionant de setari si optiuni, PotPlayer este capabil sa redea aproape orice format video si audio, la cea mai inalta calitate, chiar si pe sistemele mai putin performante. De asemenea, o functie foarte interesanta a player-ului este redarea directa a fisierelor multimedia arhivate (RAR/ZIP), fara a fi necesara dezarhivarea acestora. Totodata, in ciuda complexitatii acestuia, interfata player-ul PotPlayer este bine organizata si usor de utilizat chiar si pentru cei incepatori.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa descarcam si instalam player-ul gratuit PotPlayer in calculatorul personal cu sistem de operare Windows. Citeste cu atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina de download PotPlayer la adresa http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer si apasa link-ul de descarcare Download from our site (direct link):

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit PotPlayer in calculatorul tau:

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 3. Pentru a continua procesul de instalare al programului gratuit PotPlayer, apasa butonul Next:

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 4. PotPlayer va alege in mod automat elementele potrivite si necesareAvanseaza catre urmatorul pas printr-un simplu click pe butonul Next:

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 5. In functie de preferinte si nevoi, prin actionarea butonului Browse poti alege o alta destinatie de instalare a programului gratuit PotPlayer in calculatorul tau (aceasta actiune nu este obligatorie; recomandam mentinerea setarii predefinite). Continua catre instalarea propriu-zisa a programului, apasand butonul Install:

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 6. Selecteaza din meniul de tip cascada tipul sistemului audio pe care-l utilizezi, apoi actioneaza butonul Ok:

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 7. In acest moment, player-ul multimedia gratuit PotPlayer este instalat in calculatorul tau si valabil spre utilizare. Apasa butonul Next pentru a continua:

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 8. Actioneaza butonul Finish pentru a inchide fereastra procesului de instalare:

PotPlayer - descarcare si instalare

Pasul 9. PotPlayer poate fi accesat cu multa usurinta si rapiditate direct prin intermediul scurtaturii PotPlayer, creata in mod automat pe desktop-ul calculatorului tau cu sistem de operare Windows:

PotPlayer - descarcare si instalare

Aceasta a fost prezentarea pasilor descarcarii si instalarii programului gratuit PotPlayer in calculatorul personal bazat pe sistemul de operare Windows. Acum, prin intermediul PotPlayer, poti reda aproape orice fisier audio sau video, chiar si arhivat, la cea mai mare calitate posibila.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si Daum PotPlayer 1.5.35909 Beta. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a programului Daum PotPlayer, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: