Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Instalare si depanare Instalare Adobe Flash Player
Instalare Adobe Flash Player 4.5 out of 5 based on 37 votes.
( 37 Votes )

 

Adobe Flash Player este programul care iti permite sa vezi animatii si continut interactiv in browser-ul tau. Folosesti Adobe Flash Player cand vezi filme pe www.youtube.com, cand joci jocuri pe www.facebook.com sau cand folosesti Yahoo Email. Asigura-te ca ai instalata cea mai noua versiune de Adobe Flash Player urmand pasii de mai jos:

Atentie: Este posibil ca instalarea programului Adobe Flash Player de necesite pornirea Internet Explorer-ului cu privilegii administrative; detalii despre asta in solutia "Pornirea Internet Explorer-ului ca Administrator"

Pasul 1: Deschide pagina oficiala de descarcare Adobe Flash Player aflata la adresa http://get.adobe.com/flashplayer/, de-selecteaza optiunea "Include in your download" si apasa butonul "Download Now":

Instalare Adobe Flash Player

Pasul 2: Pentru a instala corect Adobe Flash Player va trebui sa instalezi mai intai progrmul "Adobe Download Manager". Acest program se va asigura automat de instalarea corecta a Adobe Flash Player. Apasa butonul "Install" in fereastra de notificare pentru instalarea Adobe Download Manager:

Instalare Adobe Flash Player

Pasul 3: In fereastra "User Account Control" verifica numele programului care trebuie sa fie "Adobe DLM" si numele producatorului, care trebuie sa fie "Adobe Systems Incorporated". Daca totul este in regula apasa pe butonul "Yes" pentru continuarea instalarii Adobe Flash Player:

Instalare Adobe Flash Player

Pasul 4: In fereastra urmatoare Adobe Download Manager va descarca Adobe Flash Player si va lansa programul de instalare:

Instalare Adobe Flash Player

Pasul 5: Pentru a continua instalarea Adobe Flash Player trebuie sa fii de acord cu conditiile de utilizare. Pentru a citi conditiile de utilizare ale programului Adobe Flash Player apasa pe "Read the license here". Daca esti de acord cu conditiile de utilizare selecteaza optiunea "I have read and agree to the terms of the Flash Player License Agreement." si apasa butonul "Install":

Instalare Adobe Flash Player

Pasul 6: Asteapta instalarea programului Adobe Flash Player:

Instalare Adobe Flash Player

Pasul 7: Dupa instalarea completa a programului Adobe Flash Player vei primi mesajul "Instalation complete", dupa care trebuie sa apesi pe butonul "Done":

Instalare Adobe Flash Player

Pasul 8: Dupe instalarea programului Adobe Flash Player poti inchide Adobe Download Manager facand click pe butonul "Close Download Manager":

Instalare Adobe Flash Player

Pasii de mai sus ilustreaza instalarea programului Adobe Flash Player folosing Internet Explorer 9 pe Microsoft Windows 7. Pentru alte browsere si sisteme de operare este posibil ca imaginile sa difere putin, dar pasii sunt aceiasi.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: