Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Stergere cont Facebook
Stergere cont Facebook 5.0 out of 5 based on 3 votes.
( 3 Votes )

Daca doresti sa iti stergi definitiv contul de pe portalul de socializare Facebook, dintr-un motiv sau altul, vei avea de percurs ceva mai multi pasi decat atunci cand ti l-ai creat. Nu este totusi nimic complicat.

Trebuie insa sa tii cont de faptul ca odata sters, contul nu va mai putea fi activat si nu vei mai putea accesa niciuna dintre informatiile legate de el. Daca nu esti sigur ca vrei sa il stergi, este mai prudent doar sa il dezactivezi temporar. Pentru a dezactiva temporar contul tau de Facebook urmeaza solutia Dezactivare cont Facebook.

Iata care sunt pasii pentru stergerea definitiva a contului de pe Facebook:

Pasul 1. Intra pe pagina http://www.facebook.com/ si autentifica-te cu adresa ta de email si parola:

Stergere cont Facebook

Pasul 2. Acceseaza apoi meniul Acasa si sectiunea Ajutor:

Stergere cont Facebook

Pasul 3. Acceseaza sectiunea Facebook Basics (mentionez ca centrul de ajutor nu este disponibil in romana, asa ca va trebui sa alegi una dintre limbile disponibile, pe care o intelegi cel mai bine; in exemplu este engleza):

Stergere cont Facebook

Pasul 4. Din sectiunea Manage Your Account alege Account Settings & Deletion:

Stergere cont Facebook

Pasul 5. Din sectiunea Editing your settings alege How do I permanently delete my account:

Stergere cont Facebook

Pasul 6. Citeste mesajul afisat si, daca esti convins ca vrei sa iti stergi permament contul de pe Facebook, atunci apasa pe optiunea submit your request here (formularul de cerere):

Stergere cont Facebook

Pasul 7. Vei fi redirectionat catre o pagina noua, unde trebuie sa apesi pe butonul Sterge contul meu:

Stergere cont Facebook

Pasul 8. Pe ecran va aprea o caseta in care, pentru a-ti sterge contul de pe Facebook definitv, va trebui sa introduci parola contului si codul de securitate care iti va aparea in fereastra:

Stergere cont Facebook

Pasul 9. Apare o noua fereastra in care ti se spune ca vechiul cont a fost dezactivat si va fi sters definitiv in termen de 14 zile. In acest timp, te poti razgandi si poti anula cererea de stergere, avand acces in continuare la contul tau. In caz contrar, contul va fi sters defintiv dupa expirarea celor 14 zile. Apasa pe butonul De acord pentru a incheia procesul de stergere definitiva a contului tau de Facebook:

Stergere cont Facebook

Atentie: reactivarea contului de Facebook se poate face si accidental daca te autentifici pe alte site-uri folosind datele din contul de Facebook (de exemplu pe Yahoo). Pentru a evita reactivarea accidentala a contului tau poti sa stergi fisierele cookie din browser-ul tau de internet.

Experienta TA conteaza! Scrie un comentariu:

Tutoriale noi si populare: