Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Descarca Facebook Messenger pentru Windows
Descarca Facebook Messenger pentru Windows 3.9 out of 5 based on 67 votes.
( 67 Votes )

Facebook Messenger pentru Windows vine in ajutorul celor care doresc spontaneitate si lejeritate in ceea ce priveste mentinerea contactului cu prietenii de pe Facebook. Facebook Messenger lucreaza exact ca instant messenger-ul implementat in pagina http://www.facebook.com/, numai ca ofera posibilitatea de a comunica fara a deschide browser-ul de internet.

Nota: Esti pe telefon? Nici o problema! Exista si Facebook Messenger pentru Android. Pentru descarcare si instalare citeste acest tutorial: Descarca Facebook Messenger pentru Android.

Acest software foarte util se instaleaza in cativa pasi simpli:

Pasul 1. Acceseaza urmatorul link: DESCARCA FACEBOOK MESSENGER pentru a descarca programul Facebook Windows Messenger. Apasa butonul Run din partea inferioara a ecranului pentru a porni verificarea si descarcarea fisierului executabil.

Download si instalare Facebook Messenger

Pasul 2. Acest pas este cel mai simplu, nu trebuie decat sa astepti ca Facebook Messenger sa se descarce si instaleze automat in calculatorul tau.

Download si instalare Facebook Messenger

Pasul 3. Dupa ce procesul de instalare automata s-a incheiat, apasa pe butonul Start din bara sistemului tau de operare.

Download si instalare Facebook Messenger

Pasul 4. Click pe All Programs pentru a deschide lista cu programele instalate in calculatorul tau.

Download si instalare Facebook Messenger

Pasul 5. Cauta directorul Facebook in lista si actioneaza-l cu un click.

Download si instalare Facebook Messenger

Pasul 6. Apasa pe executabilul Facebook Messenger pentru a rula programul.

Download si instalare Facebook Messenger

Pasul 7. Introdu datele contului tau de Facebook, respectiv email-ul si parola, dupa care apasa butonul Log in pentru a te loga.

Download si instalare Facebook Messenger

Pasul 8. Vei observa o lista cu prietenii care sunt online, exact ca in instant messenger-ul implementat pe pagina web a retelei de socializare.

Download si instalare Facebook Messenger

In acest moment ai indeplinit toti pasii necesari instalarii si folosirii Facebook WIndows Messenger-ului pe calculatorul tau. Succes!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# iulian iliesi 09-10-2015 19:44
ce este
 
 
# iulian iliesi 09-10-2015 19:42
vreau messenge
 
 
# Marin Petrescu 12-12-2014 22:10
ce fac mai departe?
 
 
# Alex Moise 13-12-2014 13:19
Mai departe alegi unul din prietenii tai de pe Facebook care are si punctul verde care indica faptul ca este online pe Facebook si ii trimiti un mesaj - cel mai probabil are sa-ti raspunda rapid. Daca trimiti ceva unui prieten fara punct verde, va vedea mesajul mai tarziu, cand va fi online pe Facebook.
 
 
# stoian eugen 24-12-2014 21:38
salut
 
Tutoriale noi si populare: