Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Schimbare parola Yahoo Messenger
Schimbare parola Yahoo Messenger 5.0 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

Yahoo Messenger este unul dintre cele mai cunoscute programe gratuite de instant messaging avand foarte multi utilizatori in toata lumea. Yahoo a simplificat dealungul timpului modalitatea prin care iti poti schimba parola de Yahoo Messenger si Yahoo Mail.

Pentru a-ti schimba parola de Yahoo Messenger si Yahoo Mail, trebuie sa urmezi acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina Yahoo Mail la adresa http://mail.yahoo.com, introdu datele id-ului tau de Messenger si apasa butonul Sign in pentru a te loga:

Schimbare parola Yahoo Messenger

Pasul 2. In partea superioara a paginii, apasa pe sageata profilului tau Yahoo, dupa care actioneaza butonul Account Info:

Schimbare parola Yahoo Messenger

Pasul 3. Yahoo iti va cere din motive de securitate sa reintroduci parola id-ului tau de Messenger. Apasa Sign in pentru a continua:

Schimbare parola Yahoo Messenger

Pasul 4. Actioneaza link-ul Change your password pentru a avansa:

Schimbare parola Yahoo Messenger

Pasul 5. Introdu in campul Enter your Current Password parola ta curenta de Yahoo Messenger, dupa care insereaza noua ta parola in campii Choose a New Password si Confirm your New Password pentru a finaliza procesul:

Schimbare parola Yahoo Messenger

Pasul 6. In acest moment, parola ta de Yahoo Messenger si Yahoo Mail a fost schimbata cu succes. Apasa butonul Continue pentru a reveni in meniul profilului tau:

Schimbare parola Yahoo Messenger

Acestia au fost toti pasii necesari schimbarii parolei tale de Yahoo Messenger si Yahoo Mail. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: