Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus
Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Adblock Plus reprezinta un add-on pentru browser-ul Mozilla Firefox util persoanelor ce nu doresc sa fie deranjate de reclame in timp ce navigheaza pe Internet. Adblock Plus este usor de folosit si poate fi configurat in functie de preferintele fiecaruia, astfel incat filtrarea acestuia sa fie cat mai exacta.

Pentru a descarca, instala si activa add-on-ul Adblock Plus in browser-ul tau Mozilla Firefox, urmareste acesti simpli pasi:

ATENTIE! Adblock Plus functioneaza numai impreuna cu Mozilla Firefox. Daca nu ai instalat inca in calculatorul tau browser-ul Mozilla Firefox, citeste intai acest articol: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/instalare-si-depanare/171-download-si-instalare-mozilla-firefox-10-in-romana.html

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a add-on-ului Adblock Plus la adresa https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/adblock-plus/?src=cb-dl-users si apasa butonul + Add to Firefox:

Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus

Pasul 2. Asteapta ca Adblock Plus sa se descarce:

Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus

Pasul 3. Dupa ce Adblock Plus s-a descarcat cu succes, apasa butonul Install Now pentru a continua:

Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus

Pasul 4. Actioneaza butonul Restart Now pentru a instala Adblock Plus si restarta browser-ul Firefox:

Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus

Pasul 5. In acest moment, add-on-ul Adblock Plus a fost instalat cu succes in browser-ul tau Firefox. Vei observa in partea inferioara a paginii iconita Adblock Plus. Pentru a accesa meniul cu setari al acestuia, este necesar un click pe iconita:

Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus

Pasul 6. Pentru a verifica cum functioneaza Adblock Plus, acceseaza orice site doresti (de preferat pagina de Internet a unui tabloid) si muta cursorul mouse-ului tau pe iconita Adblock Plus. Vei observa o lista cu actiunile efectuate de catre Adblock Plus, asa cum se poate vedea in poza de mai jos:

Scapa de reclame in Mozilla Firefox cu Adblock Plus

Felicitari! Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii, instalarii si activarii add-on-ului Adblock Plus in browser-ul tau Mozilla Firefox. Acum esti protejat impotriva reclamelor nedorite. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Mozilla Firefox 10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare sau alta versiune mai veche de Mozilla Firefox, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# ReKinu 14-11-2014 00:28
nu fiunctioneaza prea bine .. opreste sa nu vezi doar pozele .. dar apare chenarul de la ele si unde sa le dai close ( x )
 
Tutoriale noi si populare: