Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Elimina permanent mesajele nedorite cu Unsubscribr.com

Unsubscribr.com reprezinta un serviciu online gratuit ce ajuta utilizatorii de Internet sa elimine permanent mesajele de tip spam pe care le primesc deseori pe adresele de email, prin simpla dezabonare a acestora de la sursele nedorite. Procesul de curatare al adresei de mail de mesajele spam este simplu si rapid, totul petrecandu-se online.

Pentru a elimina permanent mesajele nedorite sau de tip spam din casuta ta de email prin dezabonarea de la sursele acestora, urmareste acesti pasi:

Pasul 1. Acceseaza serviciul online gratuit Unsubscribr la adresa https://unsubscribr.com/, introdu adresa ta de email in campul Enter your email adress to get started. si apasa butonul Start:

Elimina permanent mesajele nedorite cu Unsubscribr.com

Pasul 2. In cazul in care folosesti o adresa de email Yahoo!, Unsubscribr.com iti va cere sa introduci parola adresei in cauza din motive de securitate. Apoi, apasa butonul Let's Go!:

Elimina permanent mesajele nedorite cu Unsubscribr.com

Pasul 3. Actioneaza butonul Begin Scan pentru a continua:

Elimina permanent mesajele nedorite cu Unsubscribr.com

Pasul 4. Vei observa aparitia listei cu mesajele spam si sursele acestora. Pentru a dezactiva primirea acestor mesaje email nedorite, apasa butonul Unsubscribe, urmat de Just unsubscribe me sau selecteaza Unsubscribe and delete all in cazul in care doresti si stergea mesajelor, nu doar dezactivarea lor pe viitor. Dupa efectuarea acestor pasi, actioneaza butonul I'm finished, remove these results:

Elimina permanent mesajele nedorite cu Unsubscribr.com

Pasul 5. Procesul de eliminare al mesajelor nedorite din casuta de email s-a incheiat cu succes. Din motive de securitate, apasa link-ul sign out before leaving. pentru a te de-loga:

Elimina permanent mesajele nedorite cu Unsubscribr.com

Pasul 6. Vei fi redirectionat la pagina principala Unsubscribr. Apasa butonul X din coltul dreapta-sus, pentru a inchide fereastra:

Elimina permanent mesajele nedorite cu Unsubscribr.com

Felicitari! Acestia au fost toti pasii necesari eliminarii permanente a mesajelor nedorite sau de tip spam din casuta ta de mail cu ajutorul serviciului online gratuit Unsubscribr.com. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: