Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Skype - transferul de fisiere

Skype reprezinta un program gratuit ce ofera utilizatorilor de oriunde posibilitatea de a efectua apeluri telefonice cu video si conferinte prin intermediul Internetului. Avandu-si bazele cladite pe tehnologia VoIP (Voice over IP), Skype este recunoscut in toata lumea datorita calitatii pe care acesta o ofera, fiind net superior concurentilor.

De asemenea, programul Skype pune la dispozitia utilizatorilor functia Skype File Transfer prin intermediul careia se pot transfera fisiere.

Pentru a transfera fisiere cu ajutorul programului Skype, este necesar sa urmaresti acesti pasi (in cazul in care nu ai instalat inca programul Skype la tine in calculator, citeste intai acest articol: Download Skype in romana si creare ID Skype):

Pasul 1. Deschide programul Skype instalat in calculatorul tau si selecteaza contactul cu care doresti sa faci transferul de fisiere:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 2. Din meniul programului Skype, apasa butonul Conversation, selecteaza Send si apoi File:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 3. Selecteaza fisierului din calculatorul tau pe care doresti sa-l transferi cu ajutorul programului Skype, dupa care apasa butonul Open:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 4. Vei observa aparitia fisierului selectat pentru transfer in fereastra programului Skype. Fisierul se afla in asteptarea revendicarii de catre persoana contactata cu Skype:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 5. Fisierul a fost revendicat si se va transfera catre persoana contactata cu ajutorul programului Skype. Asteapta ca acest proces sa se incheie cu succes:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 6. Pentru a transfera prin intermediul ferestrei Skype in calculatorul tau fisierele primite de la un alt contact Skype, apasa butonul Save as:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 7. Apasa butonul Ok pentru a accepta transferul fisierului:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 8. Selecteaza locatia unde doresti ca fisierul transferat cu programului Skype sa fie salvat si apasa butonul Save:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 9. Asteapta ca transferul fisierului in calculatorul tau sa se incheie cu succes:

Transferul de fisiere cu Skype

Pasul 10. Dupa incheierea transferului in calculatorul tau cu ajutorul programului Skype, apasa butonul Open file pentru a deschide fisierul proaspat salvat:

Transferul de fisiere cu Skype

Felicitari! Acestia au fost toti pasii necesari transferului de fisiere prin intermediul functiei Skype File Transfer din cadrul programului Skype. Spor la treaba!

NOTA: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Skype 5.5.59.124. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune de Skype, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: