Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Chrome History Eraser - sterge rapid istoricul web

Google Chrome a pus la dispozitia utilizatorilor o ustensila foarte folositoare pentru stergerea istoricului navigarilor de pe calculatorul personal si nu numai, a programelor descarcate, a memoriei cahe si in general a tot ceea ce tine de navigarea pe Internet. Este vorba despre plugin-ul chrome History Eraser. Acest plugin pentru Google Chrome se instaleaza foarte usor si poate fi folosit de orice tip de utlizator. 

History Eraser te ajuta sa iti pastrezi intimitatea in ceea ce priveste paginile accesate, programele descarcate, dar si sa gestionezi mai bine spatiul de pe hard disk.

Pentru a instala pe calculatorul tau plugin-ul chrome History Eraser este necesar sa urmezi o serie de pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul https://chrome.google.com/webstore/category/app/109-search-and-browsing-tools?hl=ro si cauta aplicatia History Eraser. Apasa butonul Adaug in Chrome:

Sterge rapid istoricul web cu Chrome History Eraser

Pasul 2. Esti intrebat daca vrei sa instalezi plugin-ul chrome History Eraser. De asemenea, esti notificat despre faptul ca History Eraser poate accesa datele despre website-urile pe care ai navigat de pe calculatorul tau, istoricul acestor accesari si in genere toata activitatea din Google Chrome. Apasa Install pentru a continua instalarea plugin-ului History Eraser pe calculatorul tau:

Sterge rapid istoricul web cu Chrome History Eraser

Pasul 3. Iti apare o noua fereastra, in care esti notificat despre faptul ca plugin-ul History Eraser a fost instalat pe calculatorul tau:

Sterge rapid istoricul web cu Chrome History Eraser

Pasul 4. Mai jos, in aceeasi fereastra, vei vedea ca adugarea plugin-ului History Eraser in Google Chrome are doua variante: Get history eraser ext sau Get history eraser app. Alege varianta pe care o consideri potrivita pentru calculatorul tau si apasa butonul aferent. Aici am ales  Get history eraser ext pentru ca iconita acestei aplicatii va aparea la fiecare deschidere a browserului Google Chrome si ma va ajuta sa sterg mai rapid istoricul navigarilor pe internet:

Sterge rapid istoricul web cu Chrome History Eraser

Pasul 5. Se va deschide o noua fereastra, unde poti adauga plugin-ul History Eraser in Google Chrome. Apasa Add to Chrome:

Sterge rapid istoricul web cu Chrome History Eraser

Pasul 6. Se va deschide un nou asistent de instalare. Apasa Install pentru a instala History Eraser ext:

Sterge rapid istoricul web cu Chrome History Eraser

Pasul 7. Odata instalat plugin-ul History Eraser, vei vedea ca in coltul din dreapta al navigatorului Google Chrome a aparut o noua iconita. Apasa pe ea si in fereastrea principal vor fi afisate optiunile de stergere ale istoricului de navigare, istoricului descarcarilor, golirea memoriei cache si altele. Bifeaza optiunile care se potrivesc calculatorului tau si apoi apasa butonul Clear browsing data:

Sterge rapid istoricul web cu Chrome History Eraser

Ai instalat cu succes pe calculatorul tau plugin-ul History Eraser pentru Google Chrome. Acesta te va ajuta sa iti pastrezi intimitatea in ceea ce priveste navigarile pe Internet, dar si a economisesti spatiu pe disk curatand in permanenta fisierele temporare de care nu mai ai nevoie.

Exemplul acesta a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare anumiti pasi pot diferi intr-o oarecare masura, dar raman totusi valabili in orice situatie.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: