Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Crearea si Administrarea unui Cont Digsby Messenger
Crearea si Administrarea unui Cont Digsby Messenger 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Digsby Messenger reprezinta un program gratuit de tip multi-platforma foarte util datorita faptului ca ofera utilizatorilor posibilitatea de a accesa in acelasi timp, cu ajutorul unui singur cont, o multitudine de retele de socializare, adrese de e-mail sau retele de instant messaging. Digsby Messenger este un program usor de folosit si prietenos cu toate categoriile de utilizatori.

Pentru a utiliza programul Digsby Messenger, trebuie intai sa-l descarci si sa-l instalezi pe calculatorul tau (daca nu ai instalat inca Digsby Messenger, citeste intai acest articol: link articol instalare digsby) dupa care va fi necesara crearea unui cont Digsby ce va permite importul conturilor tale de Yahoo Messenger, Facebook, Twitter etc. pentru a fi conectat la toate, in acelasi timp.

Pasii necesari pentru a crea si administra un cont Digsby Messenger sunt urmatorii:

Pasul 1. Deschide clientul Digsby Messenger din calculatorul tau si apasa link-ul Don't have an account?:

Creare Cont Digsby Messenger

Pasul 2. In fereastra Digsby Account, introdu datele necesare in campurile aferente, selecteaza casuta I have read and agree to both the Terms of Service and Privacy Policy (acesti termeni pot fi cititi cu un simplu click pe link-urile de culoare verde), dupa care apasa butonul Register pentru a crea contul gratuit de Digsby Messenger direct de pe calculatorul tau:

Creare Cont Digsby Messenger

Pasul 3. Inchide fereastra de instiintare a programului gratuit Digsby Messenger si deschide clientul Digsby Messenger din calculatorul tau:

Creare Cont Digsby Messenger

Pasul 4. Introdu datele contului tau Digsby proaspat creat si actioneaza butonul Sign In pentru a continua:

Creare Cont Digsby Messenger

Pasul 5. In interfata programului Digsby Messenger, selecteaza din meniul Add Accounts tipul contului pe care doresti sa-l introduci in portofoliul Digsby Messenger (pentru exemplu, am ales contul Yahoo Messenger):

Creare Cont Digsby Messenger

Pasul 6. Introdu datele contului tau de Yahoo Messenger si apasa butonul Save:

Creare Cont Digsby Messenger

Pasul 7. Programul Digsby Messenger se va loga automat la contul de Yahoo Messenger si va introduce in sectiunea My Accounts contul de Yahoo Messenger, alaturi de adresa de e-mail atasata acestuia:

Creare Cont Digsby Messenger

In acest moment, crearea si administrarea contului Digsby Messenger s-a incheiat cu succes. Pentru a introduce si alte conturi in portofoliul Digsby Messenger, urmareste aceeasi pasi si selecteaza contul dorit din meniul Add Accounts. Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Digsby Messenger v30192. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune Digsby Messenger, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: