Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Instalare Facebook Toolbar pentru Firefox
Instalare Facebook Toolbar pentru Firefox 4.0 out of 5 based on 5 votes.
( 5 Votes )

Daca vrei sa fii in legatura permanenta cu prietenii tai de pe Facebook, dar si sa distribui legaturi sau statusuri noi fara a accesa pagina oficiala Facebook, poti folosi o solutie foarte simpla, oferita de Mozilla Firefox. Este vorba despre plugin-ul Facebook Toolbar pentru Mozilla Firefox. Acesta se instaleaza foarte simplu pe calcualtorul tau si iti ofera acces direct la contul tau de pe Facebook.

Nota: Aceasta solutie prezinta instalarea unui program suplimentar pentru browser-ul Mozilla Firefox. Pentru a instala Mozilla Firefox pe calculatorul tau urmeaza solutia Download si instalare Mozilla Firefox 10 in Romana!

Pentru a descarca si instala plugin-ul Facebook Toolbar pentru Firefox pe calculatorul tau, este necesar sa urmezi cativa pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Intra pe site-ul https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/facebook-toolbar/ cu navigatorul Mozilla Firefox si alege optiunea Add to Firefox:

Instalarea Facebook Toolbar pentru Firefox

Pasul 2. Ti se va cere permisiunea de a descarca si instala noul supliment pentru Mozila Firefox. Apasa Permite si apoi asteapta terminarea descarcarii plugin-ului Facebook Toolbar:

Instalarea Facebook Toolbar pentru Firefox

Pasul 3. Odata ce s-a incheiat descarcarea plugin-ului Facebook Toolbar, apasa butonul Instaleaza acum:

Instalarea Facebook Toolbar pentru Firefox

Pasul 4. Dupa ce s-a instalat plugin-ul Facebook Toolbar, va trebui sa inchizi si repornesti navigatorul Mozilla Firefox de pe calculatorul tau pentru ca Facebook Toolbar sa fie vizibil si accesibil. Dupa repornirea Mozilla Firefox, vei vedea in coltul din dreapta sus campul Login to Facebook. Actioneaza-l pentru a te loga:

Instalarea Facebook Toolbar pentru Firefox

Pasul 5. Vei fi redirectionat catre pagina oficiala a Facebook. Introdu datele de identificare, bifeaza optiunea Tine-ma concectat daca vrei sa fii permanent logat pe orice pagina navighezi si sa nu te loghezi tot timpul, si apoi apasa butonul Autentifica-te:

Instalarea Facebook Toolbar pentru Firefox

Pasul 6. Noua aplicatie iti va cere permisiunea de a accesa anumite informatii legate de contul tau de Facebook. Apasa butonul Permite pentru a finaliza instalarea plugin-ului Facebook Toolbar pentru Mozilla Firefox pe calculatorul tau:

Instalarea Facebook Toolbar pentru Firefox

Pasul 7. Posteaza un nou status, distribuie un link sau orice altceva consideri, introducand pur si simplu datele respective in campul din dreapta sus al navigatorului Mozilla Firefox:

Instalarea Facebook Toolbar pentru Firefox

Felicitari, ai instalat cu succes plugin-ul Facebook Toolbar pentru Mozilla Firefox pe calculatorul tau si de acum poti ramane logat si poti tine legatura cu prietenii tai in permanenta, pe orice pagina ai naviga si fara sa mai accesezi pagina oficiala Facebook.

Acest exemplu a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si navigatorul Mozilla Firefox. Daca folosesti alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pasi pot diferi usor, insa raman totusi valabili.

 

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: