Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Instalare You Tube Tab pentru Facebook

Portalul de socializare Facebook, creat in 2004 de catre Mark Zuckerberg pentru ca utilizatorii sa poata intra in contatct cu persoanele apropiate, dar si pentru a lega noi prietenii, permite integrarea unei aplicatii speciale pentru You Tube. Este vorba despre You Tube Tab. Cu ajutoul sau, poti alege fisierele media preferate (filme, videoclipuri etc) si le poti distribui foarte simplu prietenilor.

Pentru a descarca si instala You Tube Tab pentru Facebook, trebuie sa parcurgi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://www.tabfusion.com/applications.php?fs=youtube si apasa butonul Install:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 2. Pentru a instala instalarea You Tube Tab pentru Facebook, trebuie sa te loghezi pe contul tau de Facebook. Apasa butonul Sign In:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 3. Vei fi redirectionat catre pagina oficiala Facebook. Apasa butonul Log In to Facebook:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 4. Apare o noua fereastra, unde va trebui sa introduci datele contului personal de pe Facebook, adica email si parola, apoi sa apesi butonul Log In:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 5. Dupa ce te-ai logat cu succes pe contul de Facebook de pe calculatorul tau, alege din meniul din dreapta submeniul Videos si apoi You Tube:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 6. Vei fi intrebat daca vrei sa autorizezi aplicatia You Tube Tab pentru Facebook. Apasa butonul Authorize Youtube pentru a merge mai departe:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 7. La pasul acesta ti se va cere permisiunea ca noua aplicatie sa acceseze contul tau de YouTube. Apasa butonul Allow:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 8. Vei fi redirectionat catre pagina Facebook aferenta contului tau. Ti se va cere permisiunea ca You Tube Tab sa acceseze anumite informatii ale contului tau. Apasa butonul Permite pentru a continua instalarea aplicatiei You Tube Tab pentru Facebook:

Instalarea You Tube Tab pentru Facebook

Pasul 9. Aplicatia You Tube Tab pentru Facebook a fost instalata cu succes si acum poti beneficia de toate facilitatile puse de aceasta. Introdu in campul de cautare datele care te intereseaza si apoi apasa butonul Search. Distribuie catre prieteni filme sau videoclipuri direct din contul tau de Facebook:

Instalarea-You-Tube-Tab-pentru-Facebook-09

Felicitari, ai instalat cu succes de pe calculatorul tau You Tube Tab pentru Facebook. De acum poti asculta si viziona filme sau videoclipuri direct de pe Facebook si le poti distribui foarte simplu catre prietenii tai.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind sistemul de operare Windows XP si navigatorul Google Chrome. Daca folosesti alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pasi pot diferi usor, insa raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: