Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

FlashGot Download Manager reprezinta un plugin gratuit destinat browser-ului Mozilla Firefox cu ajutorul caruia poti descarca cu usurinta orice material foto, video sau audio, cu doar un simplu click.

Pentru a descarca si instala plugin-ul FlashGot in cadrul browser-ului Mozilla Firefox instalat in calculatorul tau, urmareste acesti pasi:

Nota: In cazul in care nu ai instalat in calculatorul tau programul Mozilla Firefox, citeste intai acest articol: Download si instalare Mozilla Firefox 10 in Romana

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a plugin-ului FlashGot la adresa https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashgot/ si apasa butonul Add to Firefox: 

Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

Pasul 2. Asteapta ca FlashGot Download Manager sa descarce cu succes in calculatorul tau:

Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

Pasul 3. In aceasta etapa, actioneaza butonul Install Now pentru a instala plugin-ul de descarcat poze, filme si muzica FlashGot in cadrul browser-ului gratuit Mozilla Firefox:

Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

Pasul 4. Finalizeaza procesul de instalare al plugin-ului FlashGot Download Manager apasand butonul Restart Now. La repornirea Mozilla Firefox, plugin-ul gratuit de descarcat poze, filme si muzica va fi gata de utilizare:

Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

Pasul 5. Utilizarea FlashGot Download Manager este foarte simpla. Acceseaza pagina de Internet dorita (pentru exemplu, am folosit site-ul YouTube), click-dreapta oriunde doresti in cadrul paginii si apasa pe butonul FlashGot Media pentru ca plugin-ul FlashGot sa descarce in calculatorul tau fisierele cu caracter media identificate. In acest caz, FlashGot va identifica filmuletul aferent paginii YouTube accesate: 

Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

Pasul 6. Alege destinatia fisierelor media descarcate cu programul gratuit FlashGot Download Manager, apasand butonul Browse, apoi actioneaza Ok pentru a continua:

Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

Pasul 7. In acest moment, Mozilla Firefox va descarca si salva in calculatorul tau poza, filmuletul sau melodia preferata:

Mozilla Firefox si FlashGot Download Manager

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii, instalarii si utilizarii plugin-ului FlashGot Download Manager in cadrul programului gratuit Mozilla Firefox cu ajutorul caruia poti descarca orice fisier media cu doar un simplu click. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Mozilla Firefox 10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a browser-ului Mozilla Firefox, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: