Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome
Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Daca vrei sa vezi fotografiile de profil de pe conturile de Facebook, imaginile albumelor sau orice alte poze de-ale prietenilor tau la dimensiuni mai mari, folosind automat functia zoom (marire), poti instala extensia FB Photo Zoom pentru navigatorul Google Chrome.

Pentru a instala extensia FB Photo Zoom pentru Google Chrome pe calculatorul tau, este nevoie sa urmezi cativa pasi foarte simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul https://chrome.google.com/webstore/detail/elioihkkcdgakfbahdoddophfngopipi?hl=en si apasa butonul Add to Chrome pentru a descarca si instala extensia FB Photo Zoom pentru Google Chrome:

Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome

Pasul 2. Esti intrebat daca vrei sa confirmi instalarea extensiei FB Photo Zoom pentru Google Chrome. Apasa butonul Install pentru a merge mai departe:

Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome

Pasul 3. Extensia FB Photo Zoom pentru Google Chrome a fost adaugta navigatorului:

Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome

Pasul 4. Alege meniul Advanced Settings si apoi apasa butonul Let me at ‘em pentru a-ti seta de pe calculator optiunile pentru extensia Google Chrome FB Photo Zoom:

Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome

Pasul 5. Odata ce s-a deschis noua fereastra cu optiuni, realizeaza modificarile pe care le vrei si apoi apasa butonul Save:

Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome

Pasul 6. Inchide Google Chrome, reporneste-l si apoi intra pe pagina de Facebook de pe calculatorul tau, introdu email si parola si apoi apasa butonul Autentificare:

Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome

Atentie: Acest exemplu presupune existenta unui cont pe portalul de socializare Facebook. Pentru a vedea cum se creeaza un cont pe Facebook, citeste articolul Creare cont online pentru Facebook.

Pasul 7. Dupa ce te-ai logat pe Facebook.com, vei observa ca atunci cand treci cu mouse-ul peste fotografia  de profil a unui utilizator sau peste fotografiile de album ale unei persoane, aceasta iti este afisata la dimensiuni mult mai mari, cu toate detaliile perfect vizibile, folosind automat functia zoom:

Instalarea FB Photo Zoom pentru Google Chrome

Felicitari, ai instalat cu succes extensia FB Photo Zoom pentru Google Chrome! Exploreaza toate facilitatile oferite de aceasta contului tau de Facebook si imparte cu prietenii pareri despre functionalitatea acestei extensii pentru Google Chrome.

Nota: Acest exemplu a fost creat folosind Windows XP si Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura, dar raman totusi valabili.

 

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: