Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Mozilla Firefox pune la dispozitia utilizatorilor o estensie foarte utila pentru verificarea automata a unor conturi de email selectate in prealabil. Extensia se numeste WebMail Notifier si poate fi folosita cu succes pentru diferite conturi: Gmail, Hotmail, Yahoo, AOL etc. WebMail Notifier este foarte usor de instalat si folosit pe orice calculator si te notifica intotdeauna cand primesti un mail nou pe conturile selectate.

Atentie: Daca vrei sa adaugi extensia WebMail Notifier pe calcualtorul tau, este nevoie ai instalat in prealabil pe calculatorul tau navigatorul web Mozilla Firefox. Pentru a vedea cum se descarca si instaleaza acest navigator, urmeaza solutia Mozilla Firefox 11 in Romana - descarcare si instalare.

Pentru a instala si folosi WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox pe calculatorul tau, este nevoie sa urmezi o serie de pasi foarte simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/webmail-notifier/?src=cb-dl-mostpopular  si apasa butonul Add to Firefox:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Pasul 2. Mozilla Firefox iti cere permisiunea de a instala extensia WebMail Notifier pe calculatorul tau. Apasa butonul Instalati acum:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Pasul 3. Reporneste din calculatorul tau navigatorul Mozilla Firefox pentru WebMail Notifier sa fie activ si sa poata fi folosit. Vei observa iconita WebMail Notifier pentru notiifcari legate de mesajele de email noi:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Pasul 4. Intra pe unul din conturile de mail de la care vrei sa primesti notificari si logheaza-te cu email si parola. Apasa apoi butonul Conectati-va:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Pasul 5. Apasa iconita WebMail Notifier din Mozilla Firefox de pe calculatorul tau si deschide meniul acestuia. Bifeaza optiunea Activeaza si apoi apasa meniul Preferinte:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Pasul 6. Alege meniul conturi si acolo selecteaza primul cont pe care vrei sa il verifici. Introdu utilizator si parola, apasa apoi butonul Adauga si, la final, apasa OK pentru a finaliza notificarea pentru contul respectiv pentru Firefox:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Pasul 7. Poti adauga mai multe conturi care sa fie verificate de WebMail Notifier si introdu utilizator si parola, apasa butonul adauga si, la final, butonul OK pentru a adauga si aceasta adresa:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Pasul 8. Vei observa ca dupa ce ai introdus adresele dorite in meniul Preferinte al WebMail Notifier pentru Firefox, caseta acestuia va afisa cate mesaje noi ai pe fiecare cont in parte. Daca vei apasa cu mouse-ul aceasta caseta, vei fi redirectionat catre pagina de mail pentru a putea verifica mesajele noi:

WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox

Felicitari, ai instalat cu succes WebMail Notifier pentru Mozilla Firefox pe calculatorul tau. De acum vei primi notificari legate de noile mesaje de mail pentru conturile selectate.

Nota: Acest exemplu a fost realizat folosind sistemul de operare si browserul Mozilla Firefox. Daca folosesti un alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: