Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome
Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome 3.8 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

Atunci cand navighezi pe Internet, este posibil sa nu mai vrei ca reclamele de pe site-uri sa apara si sa te distraga. Google Chrome a gasit o solutie foarte simpla pentru astfel de situatii. Se numeste Adblock si este o mica extensie care te ajuta sa gestionezi modul in care sunt afisate reclamele pe paginile web.

Nota: Aceasta extensie functioneaza numai cu browser-ul Google Chrome. Pentru a instala Google Chrome pe calculatorul tau urmeaza aceasta solutie.

Daca vrei sa instalezi Adblock pentru Google Chrome pe calculatorul tau si sa poti elimina reclamele de pe paginile web, atunci trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:

Pasul 1. Intra pe site-ul https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom si actioneaza butonul Add to Chrome:

Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome

Pasul 2. Este necesar sa confirmi instalarea extensiei Adblock pentru Google Chrome pe calculatorul tau. Apasa butonul Add pentru a merge mai departe:

Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome

Pasul 3. Dupa ce extensia Adblock pentru Google Chrome s-a instalat pe calculatorul tau, vei primi un mesaj de confirmare legat de finalizarea instalarii:

Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome

Pasul 4. In coltul dreapta sus al oricarei pagini deschise cu Google Chrome, vei observa o mica inconita rosie cu o mana desenata. Apasa pe aceasta iconita si ti se va deschide meniul extensiei Adblock pentru Google Chrome pe calculatorul tau. Acolo poti alege sa dezactivezi provizoriu extensia Adblock, sa blochezi o reclama pe o anumita pagina, dar si sa setezi alte optiuni legate de aceasta extensie:

Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome

Pasul 5. Iata meniul de Optiuni al extensiei Adblock pentru Google Chrome. De aici poti seta actiunile pe care le poate intreprinde Adblock de pe calculatorul tau:

Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome

Pasul 6. Am ales o pagina de sport in care nu am lasat activata intial extensia Adbock pentru Google Chrome pe calculator. Se poate observa o reclama in lateralul paginii:

Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome

Pasul 7. Daca activez extensia Adbock pentru Google Chrome pe calculatorul meu, in lateral nu mai apare nicio reclama care sa ma distraga sau deranjeze:

Scapa de reclame cu Adblock pentru Google Chrome

Felicitari, ai instalat si folosit cu succes Adbock pentru Google Chrome pentru blocarea reclamelor de pe site-urile pe care navighezi. De acum poti gesitona foarte simplu modul in care vrei sau nu sa apara reclamele pe paginile web pe care le vizitezi de pe calculatorul tau.

Nota: Acest exemplu a fost realizat folosind sistemul de operare si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: