Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email TweetDeck - instalare plugin Google Chrome
TweetDeck - instalare plugin Google Chrome 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

TweetDeck reprezinta un program gratuit ce are capacitatea de a deschide, simultan, mai multe conturi Twitter si/sau Facebook. TweetDeck beneficiaza de mai multe functii ce au in vedere cresterea flexibilitatii si a usurintei administrarii conturilor tale Twitter si Facebook. Administrarea conturilor Twitter si Facebook prin intermediul TweetDeck se face foarte usor, procesul fiind unul foarte intuitiv. De asemenea, TweetDeck poate fi accesat si direct din browser-ul Google Chrome, prin intermediul unui plugin.

Pentru a descarca si instala plugin-ul gratuit TweetDeck in browser-ul tau Google Chrome, urmareste acesti simpli pasi:

Atentie: Acest program este compatibil doar cu browser-ul Google Chrome pe care il poti instala urmand aceasta solutie.

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download a plugin-ului TweetDeck la adresa https://chrome.google.com/webstore/detail/hbdpomandigafcibbmofojjchbcdagbl#detail/hbdpomandigafcibbmofojjchbcdagbl si apasa butonul CONECT./ADAUGATI:

TweetDeck - instalare plugin Google Chrome

Pasul 2. Conecteaza-te folosind contul tau Google, prin introducerea datelor aferente contului si apasarea butonului Conectati-va, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

TweetDeck - instalare plugin Google Chrome

Pasul 3. Continua descarcarea si instalarea programului gratuit TweetDeck pentru Google Chrome, actionand butonul ADAUG. IN CHROME:

TweetDeck - instalare plugin Google Chrome

Pasul 4. Apasa butonul Adaugati si plugin-ul TweetDeck de administrare a conturilor tale Twitter si Facebook se va adauga in browser-ul Google Chrome, instalat in calculatorul tau:

TweetDeck - instalare plugin Google Chrome

Pasul 5. Vei fi redirectionat automat de catre Google Chrome la un nou tab Fila noua, de unde poti accesa programul TweetDeck cu un click pe iconita acestuia:

TweetDeck - instalare plugin Google Chrome

Pasul 6. In acest moment, plugin-ul gratuit TweetDeck de administrare a conturilor Twitter si Facebook este instalat in browser-ul Google Chrome, fiind gata de utilizare:

Nota: Citeste si articolul TWEETDECK - ADMINISTRARE CONTURI TWITTER SI FACEBOOK pentru a invata cum sa folosesti serviciile TweetDeck.

TweetDeck - instalare plugin Google Chrome

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii plugin-ului gratuit TweetDeck, de administrare a conturilor Twitter si Facebook, in cadrul browser-ului Google Chrome din calculatorul personal. Acum poti administra cu usurinta, simultan, conturile tale pe retelele de socializare Twitter si Facebook.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Google Chrome. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: