Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Facebook Pro - descarcare si instalare
Facebook Pro - descarcare si instalare 3.8 out of 5 based on 19 votes.
( 19 Votes )

Facebook Pro reprezinta un program de mici dimensiuni creat pentru o accesare si administrare mai rapida si usoara a conturilor retelei de socializare Facebook. Facebook Pro se comporta la fel ca un browser, diferentele constand in consumul de resurse mult mai mic, plus usurinta si rapiditatea cu care poti accesa contul Facebook.

Pentru a descarca in calculatorul personal si utiliza programul gratuit Facebook Pro, urmareste acesti simpli pasi:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Facebook Pro la adresa http://www.regedanzter.com/facebook/ si apasa pe link-ul Download Facebook 4 Windows:

Facebook Pro - descarcare si instalare

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa pe sageata butonului Save, apoi click pe butonul Save as, pentru a descarca in calculatorul tau programul gratuit Facebook Pro:

 Facebook Pro - descarcare si instalare

Pasul 3. Alege, in vederea unei accesari cat mai facile a programului Facebook Pro, salvarea pe desktop-ul tau a executabilului facebookpro.exe, dupa care apasa butonul Save:

Facebook Pro - descarcare si instalare

Pasul 4. Deschide programul gratuit Facebook Pro de accesare a contului retelei de socializare Facebook prin accesarea executabilului facebookpro, salvat pe desktop-ul calculatorului tau: 

Nota: Inainte de a accesa programul Facebook Pro, asigura-te ca ai drepturi de administrator asupra calculatorului/programului.

Facebook Pro - descarcare si instalare

Pasul 5. Programul gratuit Facebook Pro de accesare a contului retelei de socializare Facebook va porni, oferindu-ti posibilitatea de a te loga cu contul tau Facebook sau de a crea un nou cont Facebook. Introdu datele contului Facebook in campurile E-mail si Parola, dupa care click pe butonul Autentifica-te:

Facebook Pro - descarcare si instalare

Pasul 6. Acum esti conectat la contul tau Facebook prin intermediul programului gratuit Facebook Pro:

Facebook Pro - descarcare si instalare

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii, instalarii si utilizarii programului gratuit Facebook Pro de accesare si administrare a contului Facebook. Spor la treaba!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Internet Explorer 9. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Comentarii  

 
# martapincovai 03-08-2015 16:05
nus bun
 
Tutoriale noi si populare: