Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Miranda Instant Messenger - conturi multiple Yahoo

Miranda Instant Messenger reprezinta un program gratuit de instant messaging, compatibil cu retelele AIM, YAHOO, GG, ICQ, JABBER, IRC, MSN. Miranda Instant Messenger se remarca prin consumul foarte scazut de resurse, versatilitate si accesibilitatea in ceea ce priveste utilizarea simultana a mai multor conturi. Miranda IM este compatibil cu functia de tip multimess, suportand utilizarea simultana a mai multor conturi Yahoo Messenger, acesta mixand contactele conturilor tale intr-o singura lista, pentru a fi mai usor de accesat.

Pentru a utiliza functia multimess, accesand simultan conturi multiple Yahoo prin intermediul programului Miranda Instant Messenger, nu este necesar decat sa urmaresti acesti pasi simpli:

Nota: Daca nu ai instalat programul gratuit Miranda Instant Messenger in calculatorul tau, citeste intai acest articol: Miranda Instant Messenger - descarcare si instalare.

Pasul 1. La prima accesare a programului de instant messaging Miranda IM, ti se va cere sa creezi un profil Miranda. Insereaza un nume de profil in campul Profile, apoi click pe butonul Create:

Miranda Instant Messenger - utilizare conturi multiple Yahoo

Pasul 2. Urmeaza etapa introducerii conturilor Yahoo in lista Miranda IM. Actioneaza butonul +, evidentiat in imaginea de mai jos:

Miranda Instant Messenger - utilizare conturi multiple Yahoo

Pasul 3. Introdu un nume de cont (nu neaparat denumirea ID-ului), selecteaza protocolul YAHOO si actioneaza butonul Ok:

Atentie: Pentru a introduce doua conturi Yahoo in lista Miranda IM, va trebui sa parcurgi pasii 2 si 3 pentru fiecare cont in parte!

Miranda Instant Messenger - utilizare conturi multiple Yahoo

Pasul 4. Dupa ce ai inserat conturile Yahoo in lista Miranda Instant Messenger, selecteaza-le si configureaza-le pe rand cu ID-urile si parolele aferente, astfel incat ambele conturi sa fie gata de utilizare. Dupa acest pas, apasa butonul Ok pentru ca programul gratuit Miranda IM sa salveze setarile conturilor tale Yahoo:

Miranda Instant Messenger - utilizare conturi multiple Yahoo

Pasul 5. Conturile tale Yahoo sunt gata de a fi accesate in sistemul multimess de catre programul Miranda IM. Actioneaza butonul Status al interfetei Miranda IM si apasa pe Online sau apasa combinatia de butoane Ctrl + 1. In acest moment, in fereastra Miranda Instant Messenger, contactele ambelor conturi Yahoo vor deveni accesibile intr-o singura lista:

Nota: Pentru de-logarea conturilor Yahoo, se va apasa butonul Offline sau combinatia de butoane Ctrl + 0.

Miranda Instant Messenger - utilizare conturi multiple Yahoo

Pasul 6. De asemenea, Miranda IM suporta si utilizarea individuala a conturilor Yahoo, chiar daca ai inserat mai multe in lista Miranda. Actioneaza butonul Status, alege cu mouse-ul tau contul dorit si apasa pe Online, pentru a te loga. Pentru de-logare, la fel ca in cazul multimess, se va actiona butonul Offline:

Miranda Instant Messenger - utilizare conturi multiple Yahoo

Pasul 7. Accesarea contactelor din cadrul interfetei Miranda Instant Messenger se executa la fel ca la orice alt program de instant messaging, selectarea din lista de contacte si deschiderea ferestrei contactului dorit executandu-se printr-un dublu-click:

Miranda Instant Messenger - utilizare conturi multiple Yahoo

Acestia au fost toti pasii necesari utilizarii functiei de tip multimess implementata in programul gratuit Miranda IM, folosind doua conturi Yahoo. Acum poti deschide si utiliza simultan doua sau mai multe conturi Yahoo prin intermediul Miranda IM. Succes!

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 7 si Miranda IM v0.9.48. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului Miranda, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: