Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit
Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

In acest articol vom vedea cum putem stoca online fisiere cu ajutorul aplicatiei puse la dispozitia utilizatorilor de FastUpload.ro gratuit. Exemplul va fi creat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows XP.

FastUpload este un site pe care poti incarca gratuit fisiere importante, pe care le poti accesa ulterior de pe orice calculator. Interfata este foarte prietenoasa, iar meniul extrem de usor de utilizat. Oricine isi poate crea rapid un cont si poate face upload de fisiere gratuit. De asemenea, aceste fisiere pot fi descarcate ulterior, atunci cand ai nevoie de ele.

Printre avantajele folosirii FastUpload ca utilizator inregistrat se numara: viteza mare la upload si download (100 MB), posibilitatea de a stoca orice tip de fisier (poze, muzica, filme, documente etc), posibilitatea de a descarca/incarca mai multe fisiere simultan, arhivarea automata a fisierelor si notificarea prin email atunci cand fisierul expira/este incarcat/este accesat. 

Atentie: Marimea maxima a fisierelor nu trebuie sa depaseasca 2 GB, iar timpul de stocare este de 10 zile. Numarul de fisiere transmis nu este limitat. Exista si pozibilitatea de a mari acest spatiu la 70 GB, insa pentru acest lucru va trebuie sa folosesti serviciile premium, care sunt oferite contra cost.

Pentru a putea stoca fisiere gratuit pe FastUpload si a beneficia de o paleta mai larga de servicii (decat folosirea ca utilizator neinregistrat), este nevoie sa iti creezi un cont si sa urmezi cativa pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Intra pe site-ul http://fastupload.ro/. Pentru a beneficia de mai multe facilitati oferite de FastUpload gratuit, este indicat sa iti creezi intai un cont. Alege Cont nou pentru a introduce datele necesare:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 2. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide o noua fereastra, unde va trebui sa introduci o serie de date necesare crearii unui cont nou pe FastUpload. Dupa ce le-ai notat, apasa butonul Trimite:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 3. Odata introduse aceste date, va trebui sa iti verifici casuta de email notata la pasul anterior, pentru a valida nou cont creat pe FastUpload pentru stocarea fisierelor online:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 4. Intra pe casuta ta de email si actioneaza linkul de confirmare primit de la FastUpload:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 5. Intra din nou pe site-ul http://fastupload.ro/ si logheaza-te cu datele de cont introduse la pasul 2. Apasa apoi butonul Intra in cont:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 6. Pentru a incepe o prima incarcare gratuita a fisierelor online de pe calculatorul tau, apasa butonul Incarca fisiere:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 7. Alege din calculatorul tau fisierele pe care vrei sa le incarci stochezi gratuit online pe FastUpload si apoi apasa butonul Open:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 8. Iata ca fisierul ales a este gata de a fi incarcat online pe FastUpload. Apasa butonul Tine fisierele in cont pentru a continua procesul de upload gratuit:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 9. Fisierul ales este deja vizibil si incarcat pe contul tau de pe FastUpload. In continuare, il poti descarca oricand ai nevoie de el, de pe orice calculator, prin apasarea butonuui Download fisiere:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Pasul 10. Daca ai fisiere foarte importante, pe care vrei sa le incarci gratuit, online pe FastUpload, atunci acceseaza sectiunea Seiful meu si apoi Incarca fisiere. Urmeaza procedura explicata la pasii anteriori pentru a incarca noi fisiere si a le pastra in “Seif”:

Stocare fisiere online cu FastUpload gratuit

Atentie: Limita fisierelor din seif este de 100 MB. Este necesar sa gestionezi fisierele in asa masura incat sa nu depasesti aceasta dimensiune.

Acestia au fost pasi necesari incarcarii fisierelor online si gratuit pe FastUpload. Ori de cate ori ai nevoie, FastUpload reprezinta o solutie mereu la indemana pentru lucrul cu fisiere online, dar si pentru pastrarea unor documente importante, pe care le vrei accesibile in orice moment.

Nota: Acest exemplu a fost realizat folosind sistemul de operare Windows XP si browserul Google Chrome. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot diferi usor, dar raman totusi valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: