Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Instalare Skype, versiunea 4.2
Instalare Skype, versiunea 4.2 4.7 out of 5 based on 11 votes.
( 11 Votes )

Atentie: aceasta este o versiune mai veche a aplicatiei Skype in limba romana! Desi pasii instalarii sunt asemenatori iti recomandam sa urmezi procedura actualizata pentru instalarea aplicatiei Skype: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/internet-mesaje-email/66-descarcare-si-instalare-skype-in-limba-romana.html

Aceasta procedura iti arata cum sa descarci si sa instalezi programul Skype in limba romana pe calculatoare cu Microsoft Windows XP, Vista sau 7.

1. Acceseaza site-ul de descarcare a aplicatiei " Skype ":

http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/windows/

Instalare Skype

2. Apasa pe butonul " Download now ".

3.1. Daca folosesti Google Chrome trebuie sa apesi butonul " Salvati " care este situat in partea stanga jos.

Instalare Skype

3.1.1 Astepti descarcarea si apesi pe programul " SkypeSetup.exe ", aflat in partea stanga jos a browserului, pentru a incepe instalarea.

Instalare Skype

3.2. Daca folosesti Internet Explorer va trebui apesi pe bara galbena aparuta in partea de sus si sa selectezi selecteaza optiunea " Download file... ".

Instalare Skype

3.2.1. Iti va aparea o fereastra " File Download - Security Warning " unde trebuie sa apesi butonul " Save ".

Instalare Skype

3.2.2. Acum alege unde vrei sa salvezi programul de instalare si apasa butonul " Save ". Apoi deschide programul de instalare pentru a incepe instalarea.

Instalare Skype

4. In momentul cand vei incepe instalarea iti va aparea o fereastra " User Account Control " dupa verificarea parametrilor " Program Name " care trebuie sa aiba valoarea " Skype " si " Verified Publisher " care trebuie sa fie " Skype Limited " apasa butonul Yes sau introdu parola contului de administrator si apoi apasa butonul Yes (dupa caz).

5. In fereastra de instalare selecteaza limba limba dorita (in aceasta situatie Romana) dupa care apasa butonul " I agree - install ".

Instalare Skype

6. La final apasa butonul " Finish ".

Instalare Skype

7. Iti va aparea o fereastra pentru a-ti crea un Cont nou. Completeaza optiunile cerute dupa carea apasa butonul " I agree - create account ".

Instalare Skype

8. Completeaza-ti tara, orasul, ziua de nastere si telefonul dupa care apasa butonul OK.

Instalare Skype

9. Completeaza-ti acum parola dupa care apasa butonul " Sign in ".

Instalare Skype

Skype este compatibil cu Windows 7, Windows Vista si Windows XP. Metoda de instalare a programului Skype pe calculator prezentata mai sus este valabila pentru Windows XP, Vista si WIndows 7.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: