Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook
Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook 4.3 out of 5 based on 6 votes.
( 6 Votes )

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Acest tutorial are rolul de a ilustra fiecare pas pe care trebuie sa-l parcurgem pentru a putea beneficia de accesul la serviciile gratuite Skype, prin intermediul contului personal la reteaua de socializare Facebook. Conectarea la serviciile Skype cu ajutorul contului de Facebook are un avantaj major, si anume listarea tuturor prietenilor de pe Facebook in cadrul programului Skype, in vederea unei comunicari mai rapide si simple, la cea mai inalta calitate. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si ultima versiune a programului gratuit Skype.

Skype reprezinta un utilitar gratuit ce ofera utilizatorilor de oriunde posibilitatea de a efectua apeluri telefonice, video si conferinte prin intermediul Internetului. Avandu-si bazele cladite pe tehnologia VoIP (Voice over IP), Skype este recunoscut in toata lumea datorita calitatii pe care acesta o ofera, fiind net superior concurentilor. De asemenea, programul gratuit Skype ofera si servicii de mesagerie instant si, odata cu versiunea 6.0, a implementat suportul pentru reteaua de socializare Facebook. Mai exact, Skype 6 permite conectarea la serviciile de comunicare prin intermediul contului Facebook, avand astfel acces rapid si usor la toata lista de prieteni de pe Facebook, comunicarea  prin mesaje text, apeluri telefonice si video fiind la indemana oricui.

Concret, acest tutorial ne va invata cum sa ne folosim de contul personal de pe reteaua de socializare Facebook pentru a avea acces rapid si simplu la serviciile gratuite Skype, astfel incat sa avem intreaga lista de prieteni Facebook importata in cadrul programului Skype. Nu este necesar decat sa citesti cu mare atentie pasii urmatori:

Nota: Citeste si tutorialul de descarcare si instalare al programului gratuit Skype 6, urmand acest link: Skype 6 - descarcare si instalare.

Pasul 1. Acceseaza programul Skype, instalat in calculatorul tau cu sistem de operare Windows. In partea dreapta a interfetei Skype se pot observa solutiile alternative de conectare la serviciile Skype, prin intermediul unui cont Microsoft sau a unui cont Facebook. Click pe butonul Facebook pentru a continua:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 2. In aceasta etapa este necesara inserarea datelor contului tau Facebook, apoi apasarea butonului Autentifica-te:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 3. In continuare, ai oportunitatea de a sincroniza contul tau Skype deja existent cu toate contactele de pe contul Facebook sau de a crea un nou cont Skype, care sa contina toti prietenii tai de pe reteaua de socializare Facebook. Pentru exemplu, vom alege optiunea a-2-a, si anume Sunt nou in Skype:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 4. Bifeaza/debifeaza, in functie de preferinte si nevoi, optiunile de informare si citeste conditiile si termenii de utilizare Skype, dupa care apasa butonul Accept - folosesc Skype, pentru a avansa:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 5. Urmeaza pasii configurarii optime a programului Skype si a noului tau cont gratuit. Apasa butonul Continua:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 6. Seteaza si verifica buna functionare a functiilor audio si video, implementate in cadrul programului gratuit Skype, instalat in calculatorul tau, apoi actioneaza butonul Continua:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 7. Skype iti va propune sa-ti setezi o fotografie de profil, pentru a fi mai usor identificat de catre prietenii tai. Pentru adaugarea fotografiei, apasa butonul Continua. Noi vom sari peste acest pas si vom da click pe butonul Adauga mai tarziu:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 8. In acest moment, procesul de configurare a programului si a contului tau Skype s-a incheiat. Continua prin actionarea butonului Incepe sa folosesti Skype:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Pasul 9. Programul Skype va porni automat, iar serviciile acestuia de mesagerie text, apelare telefonica si apelare video sunt gata de utilizare. Totodata, in lista de prieteni se regasesc toate contactele din contul tau Facebook. Poti comunica cu acestia rapid prin serviciul de mesagerie text, sau ii poti apela telefonic sau video pe cei ce folosesc Skype la randul lor:

Utilizare Skype 6 cu contul de Facebook

Aceasta a fost prezentarea fiecarui pas pe care trebuie sa-l parcurgem pentru a putea beneficia de accesul la serviciile gratuite Skype, prin intermediul contului personal la reteaua de socializare Facebook. Acum ai lista tuturor prietenilor de pe Facebook inserata in cadrul programului Skype, in vederea unei comunicari mai rapide si simple, la cea mai inalta calitate.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 si Skype 6.0. Daca folosesti o versiune anterioara a programului Skype 6.0, sincronizarea contului Facebook cu serviciile Skype nu este posibila, caz in care se recomanda actualizarea la ultima versiune posibila.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: