Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Descarcare si instalare manager email Inky

Descarcare si instalare manager email Inky

Acest tutorial are rolul de a ilustra pasii necesari descarcarii si instalarii managerului de email gratuit Inky in calculatoarele cu sisteme de operare Windows. Clientul gratuit Inky este ideal in vederea gestionarii multiplelor adrese de email in mod simultan, intr-un singur loc, cu multa usurinta si lejeritate. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si ultima versiune a programului gratuit Inky.

Inky reprezinta un program gratuit creat cu scopul de a oferi intr-un suport grafic cat mai placut posibilitatea accesarii si gestionarii a mai multor adrese de email, in mod simultan. Inky reprezinta o solutie cu adevarat comoda pentru persoanele ce utilizeaza mai multe adrese de email, acesta oferind rapiditate in accesare si usurinta in utilizare, alaturi de o intreaga paleta de optiuni si setari care intregesc experienta. Managerul de email Inky iti ofera inbox-urile separate ale adreselor de mail, cat si un inbox unificat in care se regasesc toate mesajele pe care le contin adresele de mail. De asemenea, Inky iti pune la dispozitie o sectiune dedicata crearii si trimiterii mesajelor numita Compose a Message si o sectiune Contacts in care se regasesc contactele importate din cadrul adreselor de email. Totodata, functia Compose a Message este bogata in optiuni, oferind posibilitatea de a personaliza in detaliu mesajele de tip email. Serviciile Inky functioneaza in baza unui cont gratuit in cadrul caruia vei insera foarte simplu adresele de mail utilizate. Astfel, la fiecare logare la contul tau gratuit Inky vei avea acces direct la accesarea si gestionarea adreselor tale de email.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa descarcam si sa instalam clientul gratuit de gestionare simultana a adreselor de email Inky in calculatorul cu sistem de operare Windows, alaturi de crearea unui cont gratuit in baza caruia vom utiliza serviciile Inky. Nu este necesar decat sa citesti cu atentie pasii urmatori:

Nota: Citeste si tutorialul de utilizare simultana a mai multor adrese de email cu Inky prin accesarea acestui link: Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download Inky la adresa http://inky.com/ si apasa butonul central Download Inky for Windows:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit Inky in calculatorul tau:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 3. Citeste cu atentie termenii licentei de utilizare a programului Inky, dupa care certifica acceptarea acestora prin actionarea butonului I Agree:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 4. Continua catre instalarea managerului gratuit de email Inky in calculatorul personal apasand butonul Next:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 5. In functie de preferinte si nevoi, actioneaza butonul Browse pentru a modifica destinatia de instalare a programului Inky in calculatorul tau (aceasta actiune nu este obligatorie; recomandam pastrarea setarii predefinite), apoi continua catre instalarea propriu-zisa a clientului gratuit Inky prin apasarea butonului Install:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 6. Asteapta ca procesul de instalare al programului gratuit Inky in calculatorul tau cu sistem de operare Windows sa se incheie cu succes:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 7. In acest moment, managerul de email Inky a fost instalat si este gata de utilizare. Avanseaza actionand butonul Finish:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 8. Vei observa aparitia automata a interfetei programului Inky. Urmatorul pas catre utilizarea serviciilor Inky este crearea unui cont gratuit. Apasa butonul Create an Account, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 9. Introdu in campurile aferente numele de cont si parola dorita, dupa care click pe butonul Create Account:

Descarcare si instalare manager email Inky

Pasul 10. Finalizeaza crearea contului prin alegerea unei intrebari si a raspunsului de securitate, apoi apasa butonul Ok:

Descarcare si instalare manager email Inky

Acestia au fost toti pasii necesari descarcarii si instalarii clientului gratuit de gestionare simultana a adreselor de email Inky in calculatorul tau cu sistem de operare Windows, alaturi de crearea unui cont gratuit Inky. Acum poti accesa si gestiona toate adresele tale de email intr-un singur loc, cu multa usurinta, rapiditate si lejeritate.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 si Internet Explorer 10. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alt browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: