Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Inky, utilizarea simultana a mai multor adrese de email
Inky, utilizarea simultana a mai multor adrese de email 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Acest tutorial are rolul de a ilustra pasii necesari utilizarii simultane a mai multor adrese de email prin intermediul managerului gratuit Inky. Clientul gratuit Inky este ideal in vederea gestionarii multiplelor adrese de email in mod simultan, intr-un singur loc, cu multa usurinta si lejeritate. Pentru realizarea acestui tutorial vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si ultima versiune a programului gratuit Inky ce poate fi descarcata urmand acest link: Download client email gratuit Inky.

Inky reprezinta un program gratuit creat cu scopul de a oferi intr-un suport grafic cat mai placut posibilitatea accesarii si gestionarii a mai multor adrese de email, in mod simultan. Inky reprezinta o solutie cu adevarat comoda pentru persoanele ce utilizeaza mai multe adrese de email, acesta oferind rapiditate in accesare si usurinta in utilizare, alaturi de o intreaga paleta de optiuni si setari care intregesc experienta. Managerul de email Inky iti ofera inbox-urile separate ale adreselor de mail, cat si un inbox unificat in care se regasesc toate mesajele pe care le contin adresele de mail. De asemenea, Inky iti pune la dispozitie o functie dedicata crearii si trimiterii mesajelor numita Compose a Message si o sectiune Contacts in care se regasesc contactele importate din cadrul adreselor de email. Totodata, functia Compose a Message este bogata in optiuni, oferind posibilitatea de a personaliza in detaliu mesajele de tip email. Serviciile Inky functioneaza in baza unui cont gratuit in cadrul caruia vei insera foarte simplu adresele de mail utilizate. Astfel, la fiecare logare la contul tau gratuit Inky vei avea acces direct la accesarea si gestionarea adreselor tale de email.

Concret, acest tutorial ne invata cum sa accesam si sa gestionam simultan mai multe adrese de email prin intermediul clientului gratuit de email Inky, instalat anterior in calculatorul personal cu sistem de operare Windows. Nu este necesar decat sa citesti cu atentie pasii urmatori:

Nota: Citeste si tutorialul de descarcare si instalare a managerului de email cu Inky prin accesarea acestui link: Descarcare si instalare manager email Inky.

Pasul 1. Imediat dupa instalarea programului in calculatorul personal si logarea la serviciile Inky prin intermediul contului gratuit vei avea posibilitatea de a insera adresele de email dorite in cadrul contului tau. Introdu in campurile aferente adresa de email si parola acesteia, dupa care actioneaza butonul Start: 

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 2. Clientul gratuit Inky va configura si implementa adresa de email in cadrul contului gratuit utilizat. Continua prin actionarea butonului Finish:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 3. Interfata programului Inky te va invita sa iei parte la un mic tur ajutator care sa-ti prezinte principalele functii ale programului si modul de utilizare al acestora. Vom sari peste acest tur si vom avansa prin apasarea butonului No thanks:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 4. Urmeaza introducerea unei noi adrese de email in cadrul contului Inky. Apasa butonul Add An Account, aflat in meniul principal Inky, introdu datele de contact ale adresei de email si apasa butonul Start:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 5. La fel ca la pasul al-2-lea, clientul gratuit Inky va configura si implementa a doua adresa de email in cadrul contului gratuit utilizat. Continua prin actionarea butonului Finish:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 6. In acest moment, prin intermediul managerului Inky vei putea accesa si gestiona rapid si eficient doua adrese de email, in mod simultan, fara restrictii. In partea din stanga a interfetei Inky se afla panoul cu functiile si sectiunile principale ale clientului Inky: butonul 1 -  functia de compunere si trimitere a mesajelor; butonul 2 - inboxul unificat al adreselor de mail inserate; butonul 3 - inboxul separat al primei adresei de email; butonul 4 - inboxul separat al celei de-a doua adrese de email:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 7. Butonul 5 - sectiunea cu contacte importate din cadrul adreselor de email; butonul 6 - meniul cu setari ale clientului Inky; butonul 7 - meniul cu optiuni si actiuni ale contului gratuit Inky; butonul 8 - butonul de verificare instant a starii adreselor de email:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky 

Pasul 8. Noi vom continua prin accesarea celei mai importante functii, si anume functia de compunere si trimitere a mesajelor de tip email prin intermediul programului Inky. Actioneaza butonul functiei Compose a Message, selecteaza din campul From adresa de mail cu care vrei sa trimiti mesajul, introdu adresa destinatarului in campul To (pentru exemplu am ales ca destinatar cealalata adresa de email implementata in contul Inky pentru a evidentia mai usor functiile programului) si insereaza subiectul in cadrul campului Subject, alaturi de textul dorit, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos. Dupa introducerea datelor necesare si redactarea textului, finalizeaza trimiterea mesajului prin apasarea butonului Send:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 9. La primirea mesajelor, programul gratuit Inky te va atentiona cu un mesaj pozitionat in partea inferioara a interfetei. Citirea mesajului se poate face ori prin apasarea mesajul de atentionare, ori prin accesarea inboxului adresei de email si deschiderea mesajului cu un simplu click, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Pasul 10. Email-ul va fi listat de catre managerul gratuit Inky In partea dreapta a interfetei, lasand activ inboxul in partea stanga pentru o navigare cat mai rapida si usoara printre mesaje. Cu ajutorul butoanelor evidentiate in imaginea de mai jos, Inky iti pune la dispozitie toate actiunile necesare, de la functia de retrimitere a mesajului si raspuns, pana la printarea, redirectionarea, mutarea sau stergerea acestuia:

Utilizarea simultana a mai multor adrese de email cu Inky

Aceasta a fost prezentarea accesarii si gestionarii simultane a mai multor adrese de email prin intermediul clientului gratuit de email Inky, instalat anterior in calculatorul personal cu sistem de operare Windows. Acum poti accesa si gestiona toate adresele tale de email intr-un singur loc, cu multa usurinta, rapiditate si lejeritate.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8 si Inky 1.0 In cazul in care folosesti un alt sistem de operare si/sau alta versiune a programului Inky, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: