Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email 10 GB stocare online cu IdriveSync
10 GB stocare online cu IdriveSync 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Tutorialul de mai jos ilustreaza pasii necesari crearii unui cont gratuit pe site-ul IdriveSync si folosirii aplicatiei cu acelasi nume pentru a stoca si/sau distribui fisiere online atat pe email, cat si pe cele mai utilizate retele sociale precum Facebook, Twitter etc. IdriveSync ofera un spatiu de 10 GB gratuit, iar acesta poate fi marit contra cost, in functie de pachetul ales. Exemplul a fost creat cu ajutorul unui PC care foloseste sistemul de operare Windows 7, insa este aplicabil in aceleasi conditii si altor sisteme de operare.

IdriveSync pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a-si crea un cont gratuit online si de a stoca fisiere de pana la 10GB. De asmenea, utilizatorii au la dispozitie o aplicatie gratuita pe care o pot instala pe calculatorul personal si cu ajutorul careia isi pot sincroniza fisierele din calculator cu dosarele de pe contul online. IdriveSync este foarte usor de folosit si ofera suport pentru cei care au intrebari legate de anumite operatiuni care pot fi realizate cu ajutorul acestei aplicati. Interfata este prietenoasa si foarte intutiva, iar viteza de incarcare este foarte buna.

Cu IdriveSync poti folosi foarte simplu functia drag&drop pentru a incarca fisierele dorite online, dar si pentru a distribui fisiere pe retelele de socializare. Continutul incarcat pe IdriveSync este complet securizat, astfel incat esti sigur ca fisierele tale sunt in siguranta permament. IdriveSync este de asemenea disponibil si pentru dispozitivele Android sau Mac.

Pentru a putea folosi IdriveSync si a stoca online fisierele de care ai nevoie, este necesar sa urmezi o serie de pasi foarte simpli. Sa incepem:  

Pasul 1. Folosind un browser de internet, acceseaza site-ul https://www.idrivesync.com/ si apasa butonul Sign Up Now! 10GB Free:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 2. Pentru a crea un cont nou pe IdriveSync pentru stocarea si/sau distribuirea fisierelor online, este necesar sa introduci cateva date personale. Dupa ce ai notat toate datele cerute, alege tipul de cont Free si apoi apasa butonul Create a New Account:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 3. Odata contul creat, esti invitat sa descarci aplicatia gratuita pentru calculatorul tau cu ajutorul careia poti accesa online fisierele alese de tine. Apasa butonul Download si apoi Run pentru a rula direct fisierul dupa descarcare:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 4. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide o noua fereastra, iar asistentul de instalare al aplicatiei  IdriveSync te va ghida pe parcursul intregului proces. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 5. Pentru a putea instala si folosi pe calculatorul tau aplicatia IdriveSync este necesar sa fii de acord cu termenii si conditiile de instalate. Apasa butoul I agree si asteapta finalizarea instalarii aplicatiei:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 6. Aplicatia IdriveSync este complet instalata acum pe calculatorul tau. Introdu emailul si parola contului creat la pasul 2 si apoi apasa butonul Login pentru a te autenfitica:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 7. Pentru a realiza o sincronizare intre mai multe dispozitive, este necesar sa alegi un dosar din calculatorul tau sa iti creezi unul. Din si in acest dosar (folder) vor fi sincronizate fisierele tale. Apasa butonul Next dupa ce ai ales dosarul pentru sincronizare:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 8. Cu ajutorul aplicatiei IdriveSync vei putea vizualiza,  incarca, descrarca si distribui fisiere de oriunde, doar prin accesarea contului tau online IdriveSync. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 9. IdriveSync te va notifica ori de cate ori accesezi sau modifici fisierele tale printr-o iconita aflata in coltul din dreapta jos al ecranului calculatorului tau. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 10. IdriveSync iti pune la dispozitie si posibilitatea de a distribui fisierele tale online, pe retelele de socializare sau email. Trebuie doar sa alegi ce fisiere vrei sa tirmiti si sa apesi butonul Gert share link si vei primi un link pentru distribuire. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 11. Aplicatia IdriveSync este gata de folosire. Apasa butonul Finish pentru a finaliza procesul de instalare:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 12. Acceseaza acum contul tau online IdriveSync si alege optiunea New Folder pentru a crea un dosar nou pentru fisierele tale si alege un nume pentru acesta:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 13. Odata creat un nou fisier online, apasa butonul Upload pentru a incarca ce continut vrei in acest dosar:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 14. Alege din calculatorul tau continutul dorit si apasa butonul Open pentru a-l incarca online:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 15. Asteapta incarcarcarea online a fisierului ales. Acest proces poate dura, in functie de marimea fisierului si de viteza conexiunii la internet:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 16. Daca vrei sa muti continutul incarcat in alt dosar, este necesar sa selectezi fisierul dorit si sa apesi butonul Move:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 17. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide o fereastra noua, unde este necesar sa alegi dosarul in care vrei sa muti fisierul sau sa apesi butonul New Folder in cazul in care vrei sa creezi un dosar nou pentru acesta. Apasa butonul OK dupa ce ai ales varianta dorita:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 18. Fisierele online se vor regasi si in dosarul creat in calculatorul tau pentru aplicatia IdriveSync si invers:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 19. Daca vrei sa distribui continut pe email sau pe retelele de socializare, alege fisierul dorit si apasa butonul Share:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 20. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide o fereastra noua, unde este necesar sa alegi cum vrei sa distirbui fisierul, in exemplul de aici, pe email; sa introduci o adresa de email valida si un mesaj legat de contintul trimis. Apasa butonul Share dupa ce ai noatat toate datele necesare:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 21. In cazul in care vrei sa distribui continu pe Facebook, alege iconita aferenta si apoi autentifica-te cu email si parola pentru a accesa contul tau:

Atentie: Daca nu ai un cont pe Facebook, urmeaza mai intai solutia: Creare cont online pentru Facebook

10 GB stocare online cu IdriveSync

Pasul 22. Iata ca linkul pentru fisierul ales este disponibil. Noteaza un mesaj pentru contintul pe care vrei sa il distribui si apoi apasa butonul Distribuie un link pentru a lansa online linkul si a-l face disponibil pentru toti prietenii tai:

10 GB stocare online cu IdriveSync

Acestia au fost pasii necesari crearii unui cont IdriveSync pentru stocarea si distribuirea fisierelor online, dar si a instalarii aplicatiei cu acelasi nume pentru sincronizarea fisierelor tale. De acum ai acces de oruinde la aceste fisisere si le poti distribui catre prieteni sau colaboratori atunci cand acestia au nevoie de ele. Ai un spatiu generos, de 10 GB, gratuit, iara acesta poate fi marit contra cost atunci cand consideri ca nu mai este suficient.

Nota: Tutorial creat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows 7 si browserul Internet Explorer 10. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser, anumiti pasi pot sa difere intr-o oaraecare masura, insa ei raman valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: