Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader
Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader 4.5 out of 5 based on 4 votes.
( 4 Votes )

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Acest tutorial are rolul de a ilustra fiecare pas al descarcarii si utilizarii programului gratuit fbDownloader, astfel incat sa descarcam rapid si eficient toate fotografiile dorite de pe Facebook cu doar cateva click-uri. fbDownloader este un utilitar ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui utilizator al retelei de socializare Facebook, intrucat are capacitatea de a salva rapid albume intregi de fotografii, indiferent ca sunt ale tale sau ale prietenilor tai. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si versiunea 1.0 a programului gratuit fbDownloader.

fbDownloader reprezinta un utilitar gratuit ce permite utilizatorilor retelei de socializare Facebook sa descarce si sa salveze, aproape instantaneu, toate albumele si fotografiile personale sau ale prietenilor de pe Facebook, scutind astfel foarte mult timp atunci cand se doreste salvarea in calculator a pozelor preferate. fbDownloader este foarte simplu de utilizat, iar procesul de descarcare a fotografiilor nu necesita decat cateva click-uri si setari banale.

Concret, acest tutorial ne arata fiecare pas necesar descarcarii si utilizarii programului gratuit fbDownloader, astfel incat sa salvam in calculatorul personal albume intregi cu fotografii ale prietenilor de pe Facebook. Nu este necesar decat sa citesti cu mare atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download fbDownloader la adresa http://www.fbdownloader.com/ si apasa butonul Download:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 2. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit fbDownloader in calculatorul tau:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 3. Citeste termenii licentei de utilizare a utilitarului fbDownloader, debifeaza cele trei optiuni prezente in partea inferioara a ferestrei procesului de instalare si continua cu un click pe butonul Agree & Continue:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 4. Asteapta ca procesul de instalare al programului fbDownloader sa se incheie cu succes, dupa care avanseaza la urmatorul pas actionand butonul Close:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 5. Acceseaza programul fbDownload cu ajutorul scurtaturii fbDownloader creata pe desktop-ul calculatorului tau, introdu in campurile aferente datele contului tau Facebook, apoi apasa butonul Conecteaza-te:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 6. Autorizeaza activitatea utilitarului gratuit fbDownloader cu un simplu click pe butonul Log In with Facebook:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 7. Autorizeaza permisiunile necesare descarcarii pozelor de pe Facebook prin intermediul fbDownloader actionand butonul Allow:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 8. In acest moment, programul gratuit fbDownloader este gata sa descarce si sa salveze albumele cu fotografii preferate de pe Facebook. Pentru a descarca un album cu fotografiile unui prieten, nu este necesar decat sa urmezi pasii evidentiati si in imaginea de mai jos: selecteaza optiunea Your friends' photos, alege din cadrul meniului de tip cascada prietenul dorit, actioneaza butonul See albums si apasa link-ul Download album, aflat in dreptul albumului pe care vrei sa-l descarci in calculatorul tau: 

Atentie: Poti modifica, in functie de preferinte si nevoi, locatia de descarcare si salvare a albumelor foto in calculatorul tau prin intermediul butonului Change.

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 9. Exista posibilitatea ca fbDownloader sa te instiinteze cu privire la faptul ca nu exista tag-uri ale prietenilor in pozele descarcate. Continua apasand butonul Ok:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Pasul 10. In acest moment, albumul cu fotografii selectat a fost descarcat si salvat in calculatorul tau, direct de pe reteaua de socializare Facebook. Actioneaza butonul Ok pentru a deschide directorul ce contine fotografiile proaspat salvate:

Descarca poze de pe Facebook cu fbDownloader

Aceasta a fost prezentarea fiecarui pas necesar descarcarii si utilizarii programului gratuit fbDownloader, astfel incat sa salvam in calculatorul personal albume intregi cu fotografii ale prietenilor de pe Facebook.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si fbDownloader 1.0. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a programului fbDownloader, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: