Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit
Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Acest tutorial are rolul de a ilustra fiecare pas al descarcarii si instalarii programului gratuit MetroTwit, prin intermediul caruia sa putem naviga rapid si eficient pe Twitter. MetroTwit este o aplicatie ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui utilizator al retelei de socializare Twitter, intrucat usureaza mult navigarea si utilizarea, toate acestea datorita functionalitatii si interfetei moderne de care dispune. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si versiunea 1.0.1.0 a programului gratuit MetroTwit.

MetroTwit reprezinta o aplicatie gratuita, bazata pe interfata Metro, ce permite utilizatorilor retelei de socializare Twitter sa navigheze si sa utilizeze functiile retelei de socializare cu multa usurinta si rapiditate. MetroTwit este foarte simplu de utilizat, este compatibil si cu Windows 8, iar interfata moderna, aerisita si plina de optiuni asigura o experienta foarte placuta.

Concret, acest tutorial ne arata fiecare pas necesar descarcarii si instalarii programului gratuit MetroTwit, astfel incat sa putem naviga si utiliza functiile retelei de socializare Twitter foarte simplu, rapid si eficient. Nu este necesar decat sa citesti cu mare atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download MetroTwit la adresa http://www.metrotwit.com/ si apasa butonul MetroTwit for Desktop:

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Pasul 2. Avanseaza catre urmatorul pas cu un click pe butonul Download MetroTwit:

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit MetroTwit in calculatorul tau:

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Pasul 4. Demareaza actionand butonul Install procesele de descarcare si instalare a aplicatiei gratuite MetroTwit in calculatorul tau cu sistem de operare Windows:

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Pasul 5. Asteapta ca procesele de descarcare si instalare a programului MetroTwit sa se incheie cu succes:

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Pasul 6. La finalizarea acestora, aplicatia MetroTwit va porni automat, iar sistemele de securitate ale sistemului tau de operare Windows iti vor cere permisiunea de a rula programul. Debifeaza optiunea Always ask before opening this file si apasa butonul Run pentru a lansa pentru prima data aplicatia gratuita MetroTwit:

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Pasul 7. Aceasta este interfata aplicatiei gratuite MetroTwit. Introdu datele contului tau Twitter in campurile aferente, apoi actioneaza butonul Authorize app pentru a te loga la serviciile Twitter si pentru a autoriza utilizarea aplicatiei: 

Nota: In cazul in care nu ai creat deja un cont personal Twitter, apasa link-ul Sign up for Twitter si completeaza formularul cu datele necesare pentru a crea unul acum.

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Pasul 8. Acum esti logat la reteaua de socializare Twitter prin intermediul contului tau si a aplicatiei gratuite MetroTwit. In partea inferioara a ferestrei se regasesc butoanele necesare utilizarii retelei de socializare Twitter la intreaga functionalitate:

Navigheaza pe Twitter cu MetroTwit

Aceasta a fost prezentarea descarcarii si instalarii programului gratuit MetroTwit, astfel incat sa putem naviga si utiliza functiile retelei de socializare Twitter foarte simplu, rapid si eficient. Acum esti in stransa legatura online cu prietenii si persoanele importante tie prin intermediul retelei de socializare Twitter si a programului gratuit MetroTwit.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si MetroTwit 1.0.1.0 In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a programului MetroTwit, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: