Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore
Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore 5.0 out of 5 based on 2 votes.
( 2 Votes )

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Acest tutorial are rolul de a ilustra fiecare pas al descarcarii si instalarii programului gratuit YMore, prin intermediul caruia iti securizezi discutiile de pe Yahoo! Messenger. YMore este o aplicatie ce nu ar trebui sa lipseasca niciunui utilizator de Yahoo! Messenger, intrucat securizeaza comunicarea si schimbul de informatii dintre utilizatori, oferind un grad inalt de securitate. Pentru realizarea acestui articol vom folosi un calculator bazat pe sistemul de operare Windows 8 si versiunea 1.0.0.0 a programului gratuit YMore.

YMore reprezinta o aplicatie gratuita, bazata pe integrarea in programul Yahoo! Messenger, ce cripteaza discutiile utilizatorilor in vederea securizarii acestora. In mod normal, discutiile de pe Yahoo! Messenger pot fi interceptate, aici intervenind aplicatia YMore ce are rolul de a le securiza. De asemenea, YMore este foarte simplu de utilizat, permite anumite programari si planificari si are incorporat un sistem de depistare a persoanelor ce sunt online, dar au setat optiunea de a fi invizibili.

Concret, acest tutorial ne arata fiecare pas necesar descarcarii, instalarii si utilizarii programului gratuit YMore, astfel incat sa putem comunica in siguranta pe Yahoo! Messenger si sa ne putem folosi de functiile aplicatiei YMore. Nu este necesar decat sa citesti cu mare atentie pasii urmatori:

Pasul 1. Acceseaza pagina oficiala de download YMore la adresa http://www.ymore.net/ si apasa butonul Free Download:

Atentie: Aceasta aplicatie necesita instalarea programului Yahoo! Messenger pentru a rula!

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore 

Pasul 2. Continua catre urmatorul pas cu un click pe butonul Download:

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Pasul 3. Vei observa aparitia managerului de descarcare in partea inferioara a paginii. Apasa butonul Run pentru a descarca si rula automat procesul de instalare al programului gratuit YMore in calculatorul tau:

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Pasul 4. Daca utilizezi browser-ul Internet Explorer, filtrul SmartScreen iti va recomanda sa nu pornesti instalarea programului YMore deoarece poate contine material malitios. Nu iti face griji, aceasta alarma este falsa si este declansata datorita faptului ca YMore este un program lansat recent si nu dispune inca de o popularitate crescuta, iar filtrul SmartScreen nu poseda inca destule informatii despre acest software pentru a-l inregistra in baza de date a programelor 100% sigure. Continua prin apasarea butoanelor Actions si Run anyway, asa cum se poate observa in imaginea de mai jos:

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Pasul 5. Citeste termenii licentei de utilizare a aplicatiei YMore, bifeaza I accept the terms in the License Agreement si actioneaza butonul Install pentru a demara procesul de instalare al programului in calculatorul tau cu sistem de operare Windows:

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Pasul 6. Dupa finalizarea procesului de instalare, apasa butonul Finish:

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Pasul 7. Urmeaza accesarea programul Yahoo! Messenger, instalat in calculatorul tau, pentru a utiliza functiile aplicatiei YMore. Vom incepe cu sistemul integrat de detectare a persoanelor ce sunt online, dar au activat optiunea de a fi invizibili. Click-dreapta pe contactul a carei stare vrei sa o afli si apasa pe Invisibility check, urmand ca in coltul din dreapta-jos al ecranului sa apara rezultatul procesului de detectie: 

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Pasul 8. Vom continua cu deschiderea unei discutii. In imaginea de mai jos se poate observa mesajul This conversation is protected, ceea ce inseamna ca sistemul de protectie al aplicatiei gratuite YMore este activ si discutiile tale sunt in siguranta:

Atentie: Pentru ca securizarea discutiilor sa fie activa, este absolut necesar ca aplicatia gratuita YMore sa fie instalata si utilizata de catre ambii interlocutori.

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Pasul 9. YMore mai pune la dispozitie si posibilitatea crearii anumitor programari si planificari. Apasa click-dreapta pe textul trimis, muta cursorul pe Reminder si seteaza reminder-ul necesar in functie de preferinte si nevoi. Poti opta pentru setarea unui reminder care sa-ti fie trimis chiar tie, sau sa fie trimis interlocutorului tau in cate minute doresti. De asemenea, timpul si mesajul trimis pot fi modificate cu ajutorul meniului Custom:

Securizeaza convorbirile de pe messenger cu YMore

Aceasta a fost prezentarea descarcarii, instalarii si utilizarii programului gratuit YMore, astfel incat sa putem comunica in siguranta pe Yahoo! Messenger si sa ne putem folosi de functiile aplicatiei YMore.

Nota: Acest tutorial a fost creat cu ajutorul Windows 8, Internet Explorer 10 si YMore 1.0.0.0. In cazul in care folosesti un alt sistem de operare, alt browser si/sau alta versiune a programului YMore, anumiti pasi pot sa difere intr-o oarecare masura. Cu toate acestea, pasii raman valabili in orice circumstanta.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: