Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta
Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta 5.0 out of 5 based on 1 votes.
( 1 Vote )

Tutorialul de mai jos ilustreaza pasii necesari instalarii, descarcarii si utilizarii programului gratuit EagleGet pentru descarcarea rapida a fisirelor media. Exemplul a fost creat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows 7, insa este aplicabil in aceleasi conditii si altor sisteme de operare.

EagleGet este un acclerator universal pentru descarcarea gratuita a fisierelor media de orice site. EagleGet este un program simplu si usor de folosit chiar si pentru utilizatori mai neexperimentati. Cu ajutorul sau poti creste viteza de descarcare si/sau rezuma descarcarile incomplete pentru finalizare ulterioara. EagleGet este suportat de majoritatea browserelor uzuale si cu ajutorul sau poti descarca fisiere de pe orice site doresti.

Pentru a descarca, instala si folosi programul EagleGet pe calculatorul tau, este necesar sa urmezi o serie de pasi foarte simpli. Iata care sunt acestia:

Pasul 1. Folosind un browser de internet, acceseaza site-ul http://www.eagleget.com/ si apasa butonul Free Download. Pe ecranul calculaorului tau va aparea un mesaj in care esti intrebat daca vrei sa rulezi direct fisierul executabil dupa descarcare sau vrei sa il salvezi. In exemplul de aici am ales Run:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 2. Pe ecranul calculatorului tau se va deschide asistentul de instalare al programului EagleGet , care te va ghida pe parcursul intregului proces. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 3. Pentru a putea instala si folosi EagleGet pentru descarcarea rapida a fisierelor pe calculatorul tau, este necesar sa fii de acord cu termenii si conditiile de instalare. Bifeaza acceptarea acordului si apoi apasa butonul Next:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 4. Pe ecranul calculatorului tau va aparea o fereastra in care esti notificat despre faptul ca va fi creata o scurtatura a programului EagleGet in meniul de Start. Apasa butonul Next pentru a trece la pasul urmator:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 5. Este necesar sa alegi alte cateva optiuni pentru instlararea programului EagleGet pe calculatorul tau. Bifeaza optiunea Run EagleGet automatically when Windows starts daca vrei ca acesta sa porneasca odata cu sistemul de operare si, de asemenea, optiunea Create a desktop icon daca vrei sa ai pe desktop o scurtatura a acestui program:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 6.  Esti notificat printr-un mesaj pe ecran despre faptul ca EagleGet este gata de instalare pe calculatorul tau. Apasa butonul Install pentru a merge mai departe:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 7.  EagleGet este instalat pe calculatorul tau. Bifeaza optiunea Launch EagleGet daca vrei ca acesta sa porneasca imediat dupa instalare si apoi apasa butonul Finish:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 8. Odata deschis programul  EagleGet, acceseaza meniul Configuration si apoi alege dosarul in care vor fi descarcare fisierele tale. Poti crea unul nou folosind butonul Browse. Dupa ce ai ales si ce alte optiuni pe care le consideri necesare din acest meniu, apasa butonul Done:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 9. Pentru a realiza o descarcare noua, apasa butonul Add Download si noteaza link-ul Youtube de exemplu de unde vrei sa descarci un fisier media. Apasa apoi butonul Download pentru a incepe descarcarea:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Pasul 10. Pentru a vedea fisierele descarcate, acceseaza submeniul Comlpeted si acolo vei vedea ce fisiere s-au descarcat complet si pot fi accesate direct din calculatorul tau:

Descarca rapid fisiere cu EagleGet 1.0.2.0 Beta

Acestia au fost pasii necesari descarcarii, instalarii si utilizarii programului gratuit  EagleGet pentru descarcarea rapida a fisierelor. Cu ajutorul sau poti de acum sa descarci rapid fisiere media de pe orice site si sa le rulezi direct din calculatorul personal. Succes!

Nota: Tutorial realizat cu ajutorul unui calculator care foloseste sistemul de operare Windows 7 si browserul Internet Explorer 10. Daca folosesti un alt sistem de operare si/sau browser anumiti pasi pot sa difere intr-o anumita masura, insa ei raman valabili.

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: