Intra in cont      Nou

Conecteaza-te la contul tau:

  Intra rapid cu Facebook   Intra rapid cu Google   Intra rapid cu Hotmail
SAU
Tutoriale IT Internet, mesaje, email Deschide Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird
Deschide Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird 4.9 out of 5 based on 8 votes.
( 8 Votes )

Yahoo Mail este unul din cele mai folosite servicii de email pe internet la ora actuala. In mod normal pentru accesarea casutei Yahoo Mail trebuie sa avem acces la internet, dar daca folosim Mozilla Thunderbird putem pastra mesajele de email local, pe calculatorul personal sau chiar pe stick-ul USB si le putem vedea chiar si fara a avea acces la internet.

In plus, folosind Mozilla Thunderbird pentru deschiderea casutei de Yahoo Mail beneficiem de o interfata mai prietenoasa, fara reclame si cu mai multe posibilitati de sortare, filtrare si cautare a mesajelor de email.

Nota: Pentru a folosi Mozilla Thunderbird pe calculatorul sau stick-ul tau USB urmeaza pasii din tutorialul Mozilla Thunderbird Portable, descarcare si instalare.

Urmand pasii din acest tutorial poti deschide casuta de Yahoo Mail folosind Mozilla Thunderbird:

1. Deschide Mozilla Thunderbird, apasa tasta ALT de pe tastatura ta si acceseaza meniul "Tools" iar aici acceseaza optiunea "Account Settings":

Yahoo mail in Mozilla Thunderbird portable

2. Apasa butonul "Account actions" si alege optiunea "Add mail account":

Yahoo mail in Mozilla Thunderbird portable

3. Completeaza numele tau, adresa ta de Yahoo Mail si parola contului tau de Yahoo Mail in campurile respective, apoi selecteaza optiunea "Remember password" si apasa pe butonul "Continue":

Deschide Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird

4. Apoi apasa pe butonul "Manual Config" pentru a introduce manual parametrii necesari pentru accesarea contului tau de Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird Portable:

Deschide Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird

5. La sectiunea "Incoming" selecteaza varianta "POP", apoi introdu "pop.mail.yahoo.com" in campul "Server hostname" (chiar daca ai cont de email pe yahoo.ro). Mai departe selecteaza optiunea "SSL/TLS" si portul 995. In sectiunea "SMTP" scrie "smtp.mail.yahoo.com" in campul "Server hostname" si alege portul 465 si optiunea "SSL/TLS" ca in imaginea de mai jos. In final apasa butonul "Re-test" pentru a valida aceasta configuratie:

Deschide Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird

6. Dupa verificare apasa butonul "Done" pentru salvarea configuratiei contului tau de Yahoo Mail:

Deschide Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird

7. Acum contul tau de Yahoo Mail este functional in Mozilla Thunderbird Portable. Poti verifica noile mesaje apasand pe butonul "Get Mail" sau poti scrie mesaje de email noi apasand butonul "Write". De asemenea poti copia programul Mozilla Thunderbird cu totul pe un alt calculator sau stick USB fara sa pierzi nimic.

Deschide Yahoo Mail in Mozilla Thunderbird

Acest tutorial este realizat folosind Windows 7 si Mozilla Thunderbird 24.1.1. In cazul in care folosesti versiuni diferite este posibil sa apara mici diferente.

 

La acest articol nu se (mai) comenteaza.

Tutoriale noi si populare: